1/4-Palleløfter Type Q200

Inkl. moms: 3.750,00 DKK 3.000,00 DKK
con_loftehojdeLøftehøjde115
con_drifttypeDrifttypeManuel
con_kapacitetKapacitet200

Nem og ubesværet håndtering af kvartpaller. Løft og transport af kvartpaller. Kvartpalleløfteren LogiQ 200, med en kapacitet på 200 kg, er et uundværligt redskab, når kvartpaller skal transporteres rundt i f.eks. supermarkeder, lagerområder, pakkerier og på tankstationer

 

Leveringstid:
1-2 dage

Kontakt os for pris

Dette er automatisk udfyldt

Nem og ubesværet håndtering af kvartpaller. Løft og transport af kvartpaller. Kvartpalleløfteren LogiQ 200, med en kapacitet på 200 kg, er et uundværligt redskab, når kvartpaller skal transporteres rundt i f.eks. supermarkeder, lagerområder, pakkerier og på tankstationer. Til de meget anvendte displaypaller bruges ofte kvartpaller, og LogiQ 200 er beregnet til at løfte og transportere kvartpaller til det sted i butikken, hvor varerne skal fremvises. LogiQ 200 er meget manøvredygtig og kan bruges overalt, også der hvor pladsen er trang. Den har håndtag med ergonomisk rigtige gribevinkler, som giver brugeren et afslappet greb. Hjulene giver en behagelig og lydløs kørsel – og skåner de fine gulve og fliser i butikkerne.

 

Logitrans kvartpalleløfter, model Logi Q200, er din lille hjælper på trang plads. Palleløfterne flytter let og ubesværet dine varer i butikker, hvor du kun har lidt gangareal til rådighed og skal sno dig rundt om hylder. Mange displaypaller er oftest lavet til transport på kvartpaller, så du nemt og hurtigt kan få varerne sat frem. Kvartpalleløfteren i denne webshop er dansk produceret og har ergonomisk godt udformet håndtag, som gør, at føreren ikke spænder i kroppen, når varerne skal løftes og transporteres rundt i butikken. LogiQ200 ruller lydløst og let rundt blandt såvel kunder og reoler og slider ikke unødigt på fliser eller gulve i din butik. Egenvægten tæller kun 20 kg, og Logi Q200 kan løfte 200 kg.

Specifikationer
  1. Kapacitet
    Kapacitet
    200
  2. Kapacitetsgruppe
    Kapacitetsgruppe
    0 kg - 1000 kg