3-hjulet el-truck - TCM FTB14-20

con_loftehojdeLøftehøjde3000-7000
con_drifttypeDrifttypeEl
con_kapacitetKapacitet1400-2000

Elektrisk gaffeltruck: TCM FTB - En revolution inden for førerkomfort og kontrol

Mangler du en elektrisk gaffeltruck? I en verden, hvor effektivitet og komfort ofte går hånd i hånd, tager TCM med deres 3 hjulede elektrisk gaffeltruck, standarden til nye højder. Ikke alene oplever føreren en arbejdsdag, der er fri af stress og ubehag, men modellen leverer også enestående ydeevne og tilpasningsmuligheder, der er skræddersyet til førerens behov.

 

Leveringstid:
Kontakt salgsafdelingen for info omkring leveringstid

Kontakt os for pris

Dette er automatisk udfyldt

Her er fem grunde til, at denne elektrisk gaffeltruck er blandt de bedste på markedet:

 1. Ergonomisk Design: Med elektronisk fingertip-kontrol og et innovativt armlæn, er denne truck designet til at gøre din arbejdsdag så god som mulig.
 2. Avanceret Styring: Det optimerede rat og de næsten lydløse hydrauliske pumper, sikrer en præcis og støjfri køreoplevelse, selv ved høje hastigheder.
 3. Tilpasningsmuligheder: FTB-modellen tilbyder en bred vifte af tilpasningsmuligheder fra ErgoLogic multifunktionshåndtag til dobbelt joystick-systemer, som gør det nemt at betjene maskinen, selv med handsker på.
 4. 360° styring: Med adaptiv hastighedsstyring og 360° styring på 3-hjuls modellen, kan du nemt,m hurtigt og effektivt ændre kørselsretning.
 5. Sikkerhed og Energieffektivitet: Fuldelektroniske magnetiske bremser og simuleret differentialespærring sikrer både sikkerhed og energieffektivitet.

Elektrisk gaffeltruck med nem adgang og god plads for fører

Førerhuset er designet med et bredt og stort trin, der passer til alle skostørrelser. Kombineret med et justerbart sæde, armlæn og rat, er komfort ikke kun en luksus – det er standard på denne model fra TCM.

Et display, der giver dig hvad du har brug for

Den klare og letlæselige display giver vigtige informationer og advarsler, så du aldrig er i tvivl om din trucks tilstand.

Klar til at opgradere din gaffeltruck flåde?

Hvis du søger en gaffeltruck, der leverer i alle aspekter fra komfort til ydeevne, så er TCM´s nye FTB serie det oplagte valg.

Mød salgsteamet hos N.P. Trucks

Når det kommer til at finde den rette gaffeltruck-løsning til din virksomhed, kan det ofte virke som en uoverkommelig opgave. Hos N.P. Trucks forstår vi, at det rette udstyr er afgørende for din virksomheds succes. Det er her, vores salgsteam kommer ind i billedet.

Erfaring og ekspertise i én pakke

Salgsteamet hos N.P. Trucks har alle flere årtiers erfaring inden for branchen, hvilket gør dem til eksperter i at matche dig med den rette gaffeltruck-løsning. Uanset om du er på udkig efter elektriske gaffeltrucks, gastrucks, dieseltrucks eller specialudstyr, har vores team den viden, der skal til for at guide dig gennem processen. Læs mere om vores eksperter her.

Landsdækkende gaffeltruck service

Med afdelinger i både Horsens og Roskilde og over 40 udekørende serviceteknikere, er vi i stand til at tilbyde en landsdækkende service. Det betyder, at uanset hvor i Danmark din virksomhed er baseret, kan vores salgsteam og teknikere nå ud til dig. Se mere om vores landsdækkende service her.

 

Specifikationer
 1. Kapacitet
  Kapacitet
  1400-2000
 2. Kapacitetsgruppe
  Kapacitetsgruppe
  1001 kg - 1999 kg