4-hjulet el-truck - TCM FHB40-55

con_loftehojdeLøftehøjde3000-7000
con_drifttypeDrifttypeEl
con_kapacitetKapacitet4000-5500

Denne elektriske gaffeltruck fra TCM, er bygget til at forbedre den samlede effektivitet gennem ubesværet fører kontrol. Med det krystalklare instrumentpanel, adaptiv hastighedskontrol, hurtig udskiftning af batteri og justerbare kontrolindstillinger er hver funktion i denne TCM el-truck designet til at give komfort og genskabe klar tænkning.

 

Leveringstid:
Kontakt salgsafdelingen for info omkring leveringstid

Kontakt os for pris

Dette er automatisk udfyldt

Intelligent og effektiv elektrisk gaffeltruck

Denne elektriske gaffeltruck fra TCM, er bygget til at forbedre den samlede effektivitet gennem ubesværet fører kontrol. Med det krystalklare instrumentpanel, adaptiv hastighedskontrol, hurtig udskiftning af batteri og justerbare kontrolindstillinger er hver funktion i denne TCM el-truck designet til at give komfort og genskabe klar tænkning.

Verdens bedste el-truck i sin klasse

Den nye TCM FHB40-55 el-truck præsterer bedst i test i VDI Testen, hvor der måles på samlet performance blandt markedets forskellige trucks mærker. TCM FHB40-55 el-trucken kan som den eneste el-truck på markedet yde langvarig trækkraft på hele 18100 Nm., hvilket er det samme som en dieseltruck i samme klasse. TCM FHB40-55 el-trucken må derfor siges at være særdeles anbefalelsesværdig og et godt og sikkert valg!

Hvorfor vælge en elektrisk truck?

En gaffeltruck er perfekt til håndtering af tunge løft. En traditionel gaffeltruck udligner vægten af lasten på gaflerne med en kontravægt bag på trucken, hvilket giver højere stabilitet og øget førersikkerhed. Men med en elektrisk gaffeltruck, er batteriet en del af kontravægten, hvilket betyder at en el-truck fylder mindre i længden, end en tilsvarende motortruck. Vores serie af elektriske gaffeltruck fås med forskellig batterikapacitet og med løftekapacitet på op til 25 ton. Da disse truck er batteridrevne, egner de sig både til indendørs og udendørs brug.

Standard udstyr i vores TCM FHB40-55 El gaffeltruck

 • Frem/Bak kontakt ergonomisk placeret i højre armlæn
 • Fingertip betjening for let kontrol over trucken hydrauliske funktioner
 • 3. & 4 .funktionsventiler er som standard monteret på alle vores lagermaskiner, så vi hurtigt kan tilpasse disse efter dine behov og ønsker
 • Kvalitets LED arbejdslys monteret på trucken (2 frem + 1 bagud)
 • Bluespot og Bakalarm som aktiveres ved bakkørsel
 • Wide-view panoramaspejl for maksimalt overblik og sikkerhed
 • Batteriskift - sidevejs via hængslet dør - incl. batteri ruller
 • Servostyring med synkroniseret ratknop, samt lille rat med justerbar ratstamme
 • Sikker kørsel med dynamisk kurvekontrol og automatiseret stabilitetssystem
 • Grammer komfortsæde, type MSG65 vinyl. læs mere om dette sæde hos den danske importør Erik Jacobsen
 • Integreret sikkerhedssystem incl. parkeringsbremsealarm
 • Fuldautomatisk P-bremse med anti-rollback funktion.

El-truck med oliebremser som standard

Med lukkede vedligeholdelsesfrie oliebremser er du sikret meget lave vedligeholdelses omkostninger.

Multifunktions LCD display i instrumentpanel

*Vægtindikator (50 kg´s deling), som giver advarsel ved overlæs er standard sammen med mange andre features, så som brugervejledninger og meget mere.

Referencekunder

DSI Freezing Solutions var den første kunde i Danmark som ordrede en af vores nye TCM FHB55 el-truck med en løftekapacitet på helt op til 5.5 ton ved 600 mm. Deres nye el-truck blev leveres i September 2021. Hos DSI Freezing Solutions er de verdensførende indenfor producering af pladefrysere til hele verden, disse frysere bliver hele tiden større, men det er ikke noget problem for denne truck, som er lavet til at håndterer tung last. Deres nye TCM el-truck blev monteret med tvillinghjul, samt en 1800 mm. bred slæde fra danske E-L-M som producere verdens bedste gaffeltruck aggregater. Denne brede gaffelflytter med sideskift, giver truckførern optimal udsyn til gaffelspidserne. Med et tryk på en knap (F2) kan trucken selv regulerer gaflerne i helt vandret position. Bliv fri for udstødningsgasser og støj Der, hvor man ønsker at være fri for udstødningsgasser og støj, er TCM's elektriske gaffeltrucks nummer ét. TCM er mest driftssikre, robuste og derved også mest økonomiske. Robuste, effektive truckbatterier med stor kapacitet og lang levetid giver rigeligt med energi til 8-10 timers hård drift.

Specifikationer
 1. Kapacitet
  Kapacitet
  4000-5500
 2. Kapacitetsgruppe
  Kapacitetsgruppe
  3501 kg - 5999 kg