"Et ord er et ord" - Bulk Transport

Ærlighed, tillid og ordentlighed tilsat en god portion effektivitet og masser af energi. Det er opskriften på Bulk-Transport A/S og ligeledes deres forventning til deres samarbejdspartnere.

Jesper Hansen, direktør i Bulk-Transport A/S i Aabenraa er ikke typen, der spilder tiden eller ”oser rundt”. Han har fart over feltet og får udrettet det, han har bestemt sig for. Sådan var det også, da han tilbage i 2019 tog på Transport Messe i Herning for at se på lige netop dén truck, han havde set på hjemmefra. Det var en såkaldt medbringertruck fra Terberg, som var udstillet på messestanden hos A/S N.P. Trucks. Lars Hansen, som er A/S N.P. Trucks’ ekspert, når det kommer til medbringertrucks, var hurtig til at spotte Jesper Hansen, som stod og kiggede på den udstillede medbringertruck. En god snak, en hurtig beslutning og et godt produkt til prisen og trucken blev Jesper Hansens. Siden da har samarbejdet kun udviklet sig i positiv retning for begge parter.

 

Transport af bulk og pallegods

Bulk-Transport A/S med hovedsæde I Aabenraa tilbyder vognmandskørsel og læsning indenfor bulk og pallegods. De disponerer over ca. 120 lastbiler fordelt på forvogne/hængere, suge/blæsebiler, tiptrailere, walking floor og truck trailere til palleleveringer og bulk transport.

 

Opvækst og solid erfaring i transportbranchen

Bag Bulk-Transport A/S, som blev etableret i 2018, står Allan & Jesper A/S og Meldgaard Gruppen. Allan & Jesper A/S blev etableret tilbage i 2008 - lidt ved et tilfælde. Jesper Hansen og Allan Jessen, som begge er opvokset i transportbranchen og derved fået de store tunge biler ind med modermælken, møder hinanden på motorvejen, hvor Jesper er kørt i stykker med sin lastbil. Allan er hurtig til at holde ind og hjælpe til, og hurtigt var Jesper kørende igen. De blev herefter enige om, at de da kunne gøre forretning sammen. Det har de gjort lige siden. Kendetegnet var også her en god snak og en hurtig beslutning. I dag tager Allan Jessen sig af den daglige drift i Allan & Jesper A/S, og Jesper Hansen er som nævnt den daglige drivkraft bag Bulk-Transport A/S.

Den anden part af Bulk-Transport A/S - Meldgaard Gruppen - er blandt landets ”tunge drenge” indenfor transport. De beskæftiger samlet set ca. 650 medarbejdere og har 250 lastbiler fordelt på renovationsbiler, trækkere og containerbiler og dertil 75 trailere og påhængsvogne. Firmaet har kunne fejre 50 års jubilæum og drives i dag af 2. generation.

 

Der skal træffes hurtige beslutninger

Transportbranchen kan være en krævende branche, så man skal stå tidligt op for at kunne følge med. Det har Jesper Hansen til gengæld intet imod. Med den energi og lyst til at skabe noget og tage action på tingene, som Jesper Hansen besidder, går det stærkt i hverdagen. Der sker noget, og der skal træffes hurtige beslutninger. Derfor er det også vigtigt, at dem, man samarbejder med, arbejder efter samme hensigt, påpeger Jesper Hansen. ”Opstår der et akut maskinbehov eller -spørgsmål, ringer jeg til Lars Hansen hos  A/S N.P. Trucks, og før jeg får set mig om, har Lars fundet en løsning”, siger Jesper Hansen. Ærlighed, ordentlighed og tillid er vigtige parametre for Jesper Hansen og Bulk-Transport A/S, for at et samarbejde kan fungere. ”Lars Hansen og resten af A/S N.P. Trucks lever op til vores forventning hver gang. De er fleksible, de er hurtige til at levere, de reagerer og agerer med det samme, og så kan de løse et hvert behov for trucks og intern transport materiel. Og så er dialogen bare god og lige til. Lars Hansen er meget reel, nem at arbejde sammen med og god til at forstå os. Jeg synes ganske enkelt, at han er fantastisk”, siger Jesper Hansen med et smil.

 

Eget værksted

”Hos Bulk-Transport A/S har vi vort eget værksted, men det sker, at vi alligevel får brug for ekstern mekanikerhjælp, og så er montørerne hos A/S N.P. Trucks altid klar til at hjælpe. De er dygtige og effektive, og så er de samtidig rare og imødekommende”. A/S N.P. Trucks har hjulpet og rådgivet Bulk-Transport A/S i forbindelse med etablering af eget værksted og yder stadig support, når der er brug for det. Lars Hansen fortæller, at han bestemt sætter stor pris på samarbejdet med Jesper Hansen og Bulk-Transport A/S. ”At samarbejde med Jesper er i princippet ret enkelt. Vi holder begge vores ord og aftaler, og så har vi forståelse og respekt for hinanden og hinandens bagland. Selvfølgelig bliver vi som leverandør også sat på prøve i ny og næ, men når dialogen er god, og der er gensidig respekt, finder vi altid ud af det”, siger Lars Hansen.  

 

 

Medvirkende til aftagende rygproblemer

For Bulk-Transport A/S er medbringertrucks en nødvendighed for at kunne udføre deres arbejde ordentligt og efter bedste hensigt. De har tidligere prøvet forskellige mærker af, men trucken fra Terberg er deres absolutte favorit. Blandt chaufførerne får medbringertrucken fra Terberg også rigtig god respons. Nogle af chaufførerne oplever, at specielt sæde-affjedringen er rigtig god og har været medvirkende til aftagende rygproblemer. 

 

Indtil videre bygger samarbejdet på 10 stk. Terberg medbringertrucks, og der forventes, at flere kan skrives på ordrelisten i den nære fremtid. De 10 nuværende medbringertrucks består af 5 stk. 2-vejs trucks og 5 stk. 4-vejs trucks. Fordelen ved en 4-vejs truck er, at man kan transportere ”lang-gods” sidevejs i områder, hvor pladsen er trang, og der ikke er meget plads til at manøvre trucken i alle retninger. Det kunne fx være gennem porte i storbyer. Det særlige ved medbringertrucken er, at den monteres bag på lastbilen, så den ikke tager plads i selve lastrummet, og den nemt og enkelt afmonteres, når den skal i brug.

 

Bulk-Transport A/S bruger medbringertrucks i deres trucksafdeling, hvor de har ca. 20 biler kørende på daglig basis med leveringer af stykgods som fx tagsten, mursten og træpiller i sækkevarer i hele Danmark. Derudover har Bulk-Transport A/S knap 100 biler i deres tip-afdeling, som ligeledes kører i hele landet med bl.a. fodderstoffer, sand, grus og træpiller i løsvægt.

Blandt chaufførerne hos Bulk Transport A/S får medbringertrucken fra Terberg også rigtig god respons. Nogle af chaufførerne oplever, at specielt sæde-affjedringen er rigtig god og har været medvirkende til aftagende rygproblemer.