Kendt ansigt i salgsteamet

Ny sælger i salgsteamet!

Vi byder et stort velkommen til vores nye sælger! Helt ukendt er han dog ikke, men derimod en af vores gode medarbejdere gennem ti år.

Den gode mand hedder Morten Dybro Søndelev. Morten er en særdeles etableret og erfaren mand i branchen og har de sidste ti år været en af vores dygtige udekørende servicemontører. Nu har Morten skiftet arbejdsuniformen ud og er blevet en del af vores salgsteam. 

”Da chancen og udfordringen bød sig, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle slå til. Som en del af salgsteamet kan jeg stadig få lov at arbejde med det, der interesserer mig og det, der efter mange år i branchen har sikret mig den erfaring og indsigt i faget og til kunderne, som jeg har”, fortæller Morten Dybro Søndelev. 

”Jeg er vant til direkte kundekontakt og vant til at være i dialog med kunden omkring deres maskin- og servicebehov. Med min praktiske erfaring og brede indsigt og viden omkring de forskellige maskiner, ser jeg det kun som en spændende udfordring at skulle tilgå kunderne i en anden funktion. De vil dog stadig møde den samme ærlige, loyale og servicemindede nordjyde, som de er vant til”, siger Morten Dybro Søndelev. 

Morten er ganske rigtigt nordjyde og derfor nok også en smule beskeden. Vi tør derimod godt sige, at I kommer til at møde en sælger, der kender sit produkt fra ende til anden og er vant til at yde den bedste service for vores kunder. 

Til alle nordjyder kan vi oplyse, at I ikke kommer til undvære Morten og hans gode 
væsen, da hans salgsområde også bliver Nordjylland og Djursland. Tøv ikke med at tage fat i Morten, hvis I har brug for rådgivning eller en ny maskine. Fang ham på tlf. 2684 6075 eller på mail: mds@nptrucks.dk.

Hos NP Trucks ser vi positivt på, når en af vores ”egne” ønsker at udforske branchen og udvikle sig sammen med os. Det bekræfter os i, at vi sammen formår at skabe gode rammer for både kunder og medarbejdere. 

Mød hele vores salgsteam her