Elektrisk sakselift - Haulotte HS15-18 E Pro

con_loftehojdeLøftehøjde15000-18000
con_drifttypeDrifttypeEl
con_kapacitetKapacitet750

PULSEO HS15-18 PRO er Haulottes nye serie af elektriske terrængående saxlifte, som med deres store platform, er ideelle på enhver byggeplads. Ingen larm eller luftforurening.

Leveringstid:
Kontakt salgsafdelingen for info omkring leveringstid

Kontakt os for pris

Dette er automatisk udfyldt

Terrængående saxlift - Haulotte HS15-18 E PRO

Stor terrængående Saxlift fra Haulotte 
PULSEO HS15-18 PRO er Haulottes nye serie af elektriske terrængående saxlifte, som med deres store platform, er ideelle på enhver byggeplads. Ingen larm eller luftforurening.

PRO modellerne har fleksibel undervogn som standard
Den fleksible aksel tilpasser positionen på forhjulene til forskellen på terrænet, hvilket hjælper med at holde god kontakt til underlaget. De solide hærdede dæk griber jorden og absorbere stød. Den manuelle differentialehjullås tilbyder ekstra strøm. Ved at låse differentialet, motorens kraft distribueres herefter til alle hjulene, på den måde kan maskinen komme ud af selv de mest vanskelige situationer.

Vælg den lade løsning der passer bedst til dit behov
Som standard, leveres Hs15-18E med indbygget 230V lader, men som tilvalg pkan man både vælge 380V lynlader, eller dieseldrevet generator, hvorefter du så har en hybrib maskine. Den diesel drevet generator, kan frit flyttes rundt på alle dine HS15-18 E saxlifte, så liften kan køre uafbrudt.

Bred platform som kan forlænges op til 7,40 meter
Som standard leveres PRO modellerne med dobbelt udskud i platformen, som giver en platforms længde på 5,80 meter, men denne kan udvides til 7,40 meter, ved valg af ekstra stor platform.

Specifikationer
  1. Kapacitet
    Kapacitet
    750
  2. Kapacitetsgruppe
    Kapacitetsgruppe
    0 kg - 1000 kg