Elektrisk sakselift - Haulotte Optimum 8

con_loftehojdeLøftehøjde7800
con_drifttypeDrifttypeEl
con_kapacitetKapacitet230

Haulotte har et kæmpe udvalg af elektriske sakselifte, og Haulotte Optimum 8 er den mest sælgende sakselift i programmet. Liften har den nyeste teknologi med kulløse motorer og proportional kørsel, for meget præcis manøvrering. Med en arbejdshøjde på 7770 mm og en løftekapacitet på 230 kg, klarer den rigtig mange montageopgaver.

 

Leveringstid:
1-2 uger

Kontakt os for pris

Dette er automatisk udfyldt

Haulotte har et kæmpe udvalg af elektriske sakselifte, og Haulotte Optimum 8 er den mest sælgende sakselift i programmet. Liften har den nyeste teknologi med kulløse motorer og proportional kørsel, for meget præcis manøvrering. Med en arbejdshøjde på 7770 mm og en løftekapacitet på 230 kg, klarer den rigtig mange montageopgaver. Maskinen måler 790 mm i bredden og er godkendt til både indendørs og udendørs kørsel. Haulotte Optimum 8 har en byggehøjde med fast gelænder på 1990 mm og kan derfor gå igennem en standard dør. Den kan leveres med foldbart gelænder med merpris. Egenvægten på denne maskine er 1520 kg. Ligeledes har vi også en MASKINTRAILER som kan anvendes til varebiler med max påhæng på 2000 kg.

Haulottes program af sakselifte er stort, men bestselleren indenfor sakselifte er helt klart vores Optimum 8 AC. Liften er godkendt til såvel indendørs som udendørs brug. Den lave byggehøjde på 1990 mm gør, at den uden besvær kommer gennem døre. Optimum 8 AC er produceret med kulfrie AC motorer, hvorved udgifter til servicering er yderst minimale. Til denne lift tilbyder vi også en maskintrailer, så du nemt kan flytte liften fra sted til sted alt efter, hvor i landet du skal anvende liften til arbejde i højden.

Specifikationer
  1. Kapacitet
    Kapacitet
    230
  2. Kapacitetsgruppe
    Kapacitetsgruppe
    0 kg - 1000 kg