• Brands

  Brands

  Vi er totalleverandør af gaffeltrucks, medbringertrucks, terminaltrækkere, reachstackere samt intern transport materiel fra de førende og bedste brands.

 • Terberg medbringertrucks produceres i Holland, hvor vi importerer fra. Denne truck er en unik opfindelse. Trucken kan ved egen hjælp monteres bag på lastbil, så chaufføren er uafhængig ved af- og pålæsning. Maskinerne er alle terrængående, så de kan anvendes på steder, hvor en normal truck ikke kan køre.

  De kan også leveres som 4-vejs trucks til transport af langgods fx transport af træpakker eller lange stål/alu profiler, på byggepladser og gennem smalle døre.

 • TCM er pioneren indenfor gaffeltrucks, og har produceret trucks siden 1949. TCM står for stabilitet og høj kvalitet. Fra TCM importerer vi elektriske, gas- og diesel gaffeltrucks med kap. fra 1,5 tons til 15 tons.

 • Svetruck producerer store diesel gaffeltrucks fra 10 til 52 tons med specialudstyr til håndtering af: Containere, træ, vindmøller, vindmøllerør, stålcollis.

 • Raniero er en privatejet italiensk fabrik, som har specialiseret sig i store el-trucks op til 18 tons. Produktionen startede i 1968, og er idag en topmoderne producent, som anvender den mest moderne teknologi i deres maskiner.

 • MAFIS fulde sortiment er bredt og består af logistiske løsninger til blandt andet lufthavne, havne og fragt. Vor importmaskiner fra MAFI, som er tysk produceret, består dog hovedsageligt af terminaltraktorer.

  Terminaltraktorer fra MAFI er specialdesignet til transport af containere i havne, samt til transport af sættevogne i terminaler og lignende. De fås både med 2- og 4-hjulstræk og med kapaciteter fra 25-45 tons. Terminaltraktorerne fås med vendbar førerplads.

 • Logitrans produceres i Ribe. Programmet spænder fra palleløftere, sakseløftere, skubbestablere til el-palleløftere- og stablere.

  Derudover er Logitrans eksperter i udvikling af specialprodukter. En stor del af deres varesortiment er baseret på specialprodukter, der har haft så stor efterspørgsel, at de er blevet til standardprodukter.

 • Haulotte Group Haulotte personlifte og teleskoplæssere. Fransk produceret produkt.
  3. største lift producent i verden. Full line produktline. Lifte fra 5,8 meter til 15 meter på el-drift. Lifte fra 10.0 meter til 43 meter på dieseldrift.

 • Hangcha Forklift er Kinas største producent af gaffeltruck. Blev grundlagt i 1956 og producerer idag 60.000 enheder om året. De leverer el, gas og dieseltrucks i kapaciteterne fra 1-16 tons.

 • Crown er et amerikansk ejet firma med fabrikker i USA, Australien, England og Tyskland. Crown står for høj kvalitet i smart og funktionelt design. Fra Crown importerer vi elektrisk intern transportmateriel.

Close
.owl-item active { padding-right: 40px !important; }