Manuel sakseløfter - Logitrans HL1006

Estimeret leveringstid 1-2 dage

Produktinformation
Manuel sakseløfter - Logitrans HL1006

Kapacitet (kg): 1500
Drifttype: Manuel
Løftehøjde (mm): 800

Ekskl. moms: 6.700,00 kr Inkl. moms: 8.375,00 kr
ELLER
Beskrivelse
Bestil tilbud
Hent Brochurer

Produktinformation

Manuel højtløfter: Manuel transport og manuelt løft af paller til en ergonomisk korrekt arbejdshøjde. Højtløfteren, Logitrans HL1006 - kvalitet i arbejdshøjde. Højtløfteren HL1006 fra Logitrans kan transportere og løfte en palle til en ergonomisk rigtig arbejdshøjde, og er skånsom over for både omgivelser, paller og gods. Den har et flot design med afrundede former. Designet på Logitrans HL1006 forebygger arbejdsskader og nedslidning af brugeren - der er sat fokus på brugerens sikkerhed og ergonomiske arbejdsforhold. Eksempelvis giver håndtagets ergonomisk rigtige gribevinkler brugeren et afslappet greb. Høj kvalitet sikres gennem et udvidet testprogram og i samarbejde med eksperter i sikkerhed og sundhed.

Logitrans HL1006 højtløftende løftevogn er en manuel betjent løftvogn, der løfter i højden med manuelt løft. Brugeren slipper for tunge og skæve løft, idet den kan indstilles som arbejdsbord til såvel høje som lave personer, så arbejdet foregår så skånsomt og let som muligt.

Højtløfteren er dansk produceret og har en lang levetid med lave vedligeholdelsesomkostninger og er yderst brugervenlig med central placering af betjeningsfunktioner og flotte ergonomiske håndtag med afrundede former.

Close
.owl-item active { padding-right: 40px !important; }