• News

    Nyheder

COVID-19

20. mar. 2020

Med udgangspunkt i den øjeblikkelige Corona-krise i Danmark/hele Verdenen, har vi som ansvarlig virksomhed fokuseret vores arbejde på at sikre vores medarbejdere, de fælles arbejdspladser og virksomheden bedst muligt, både nu og i fremtiden.

Ud fra en sundheds- og helhedsbetragtning har vi valgt at benytte os af 3-partsaftalen, der tilgodeser både medarbejderne og virksomheden. Gældende fra mandag d. 23. marts.

Vi lukker ikke ned, men vi drosler ned og servicerer vores kunder så længe vi kan arbejde forsvarligt.

Det vil sige:

- Vores servicemontører kan uden problemer servicere trucks og maskiner i det fri, så der er ingen grund til, at lade maskinerne holder stille eller udsætte service

- I salgsafdelingen er vi som altid klar til at rådgive dig

- Vores administrationspersonale (som i øvrigt sidder med god afstand til hinanden), er også klar ved telefonerne og computeren, så fortsæt endelig med at ringe og skrive til dem

- Står du med et akut behov og mangler en maskine, så er vi også klar i udlejningsafdelingen

Vi tager de forbehold, Sundhedsstyrelsen anbefaler. Vi holder afstand, vi spiser frokost hver for sig, vi vasker hænder og rengøre oftere, end vi plejer, vi arbejder hjemmefra i det omfang, det er nødvendigt og muligt, vi registrerer udefra kommende besøg - og så tænker vi os ellers bare rigtig godt om.

Vi er kort sagt klar til at håndtere COVID-19 og til at fastholde vores gode "NP Service”, som I kender den.

Ring eller skriv meget gerne til os i stedet for fysisk møde, så vi stadig kan hjælpe dig bedst muligt!  

Lad os sammen holde hverdagen kørende og humøret oppe.

De bedste hilsner
A/S N.P. Trucks

Skal vi løfte din opgave?

Har du brug for flere produktoplysninger om vores nye maskiner eller blot brug for at få afdækket dit behov? Vi står altid klar til at hjælpe lige netop dig i mål, og hører rigtig gerne fra dig.

Kontakt os
Close
.owl-item active { padding-right: 40px !important; }