• News

    Nyheder

Når specialløsninger og sikkerhed går hånd i hånd

29. nov. 2019

Uddrag af artikel:

Fast servicetekniker på stedet

Welcon A/S producerer mere end 1100 vindmøllesektioner årligt, hvilket kræver en større maskinpark. A/S N.P. Trucks er fast samarbejdspartner og leverandør til Welcon A/S, og har omkring 100 maskiner kørende på matriklen i Give samt en fast servicetekniker på stedet.

Med fokus på grøn energi og et "better tomorrow" producerer Welcon A/S stål efter bedste hensigt og endda i den helt store skala som fx. tårnsektioner til vindmølleindustrien. En fremstilling og produktion der kræver viden, punktlighed og teknologi på højeste niveau. Hvad en sådan produktion også kræver er store trucks. Altså de HELT store trucks. Trucks med en kapacitet på 100 tons. "Vi lægger stor vægt på ansvar, tillid og et højt service niveau. Disse parametre får vi indfriet i samarbejdet med A/S N.P. Trucks og deres serviceteknikker", fortæller Michael Johnson, Systematic Maintenance Manager hos Welcon A/S.

”Vi har mange specialløsninger på vores materiel, og ind imellem opstår der nye behov for endnu en specialløsning, for at vi kan udføre vores arbejde efter bedste hensigt. I sådan et tilfælde har vi stor glæde og gavn af A/S N.P. Trucks. De løser opgaven og vores behov hver gang og altid indenfor rammerne omkring sikkerhed. De besidder stor erfaring og kendskab til mulighederne, de lovpligtige krav og kommer altid med løsningsforslag, som opfylder vores behov", siger Michael Johnson, Systematic Maintenance Manager hos Welcon A/S.

Læs hele artiklen på side 14-15 i NP Trucks Magasinet, udg. 02:

https://issuu.com/nptrucks/docs/np_katalog_0919?fr=sYTdhYTI1MDA2MA

Skal vi løfte din opgave?

Har du brug for flere produktoplysninger om vores nye maskiner eller blot brug for at få afdækket dit behov? Vi står altid klar til at hjælpe lige netop dig i mål, og hører rigtig gerne fra dig.

Kontakt os
Close
.owl-item active { padding-right: 40px !important; }