• News

    Nyheder

RECEPTION: "Vagtskifte"

9. dec. 2022

Reception i anledning af ”vagtskifte”

Siden 1985 har vi nydt godt af kompetencerne, evnerne, resultaterne og ikke mindst personligheden bag Jens Munk Jensen. Først som revisor, dernæst bestyrelsesmedlem og sidenhen også som administrerende direktør.

Nu er tiden kommet til, at Jens Munk Jensen ønsker at gå på pension - delvist i hvert fald. Jens forbliver i bestyrelsen for A/S N.P. Trucks men nu som ny bestyrelsesformand. Derved ”bytter han rolle” med Chris Nielsen, som overgiver formandsposten til Jens, og Jens overgiver rollen som administrerende direktør til Chris Nielsen.

Det har været særdeles værdifuldt at have haft Jens Munk Jensen i både vores direktion og bestyrelse. Derfor glæder det os, at Jens ønsker at fortsætte i bestyrelsen, så vi fortsat kan blive beriget med hans erfaring, input og personlighed.

At lade ansvaret som administrerende direktør overgå til Chris Nielsen har været et naturligt valg. Chris Nielsen har varetaget jobbet som salgsdirektør i A/S N.P. Trucks siden 2012 og ser nu frem til at udvide sin rolle i virksomheden. Chris Nielsen vil fortsat have ansvar for salg og den kommercielle del af A/S N.P. Trucks.

Der skal lyde en stor tak til Jens Munk Jensen for hans engagement, indsats og bidrag til udviklingen i virksomheden - både fagligt og personligt.

I anledningen af ”vagtskiftet” vil vi gerne se venner af huset til reception på Vejlevej 100, 8700 Horsens, fredag d. 6. januar 2023 kl. 11-13, hvor vi vil være værter for lidt godt til ganen. Vi håber at se dig/jer!


Med venlig hilsen

A/S N.P.  Trucks
Chris Nielsen & Casper Nielsen

Skal vi løfte din opgave?

Har du brug for flere produktoplysninger om vores nye maskiner eller blot brug for at få afdækket dit behov? Vi står altid klar til at hjælpe lige netop dig i mål, og hører rigtig gerne fra dig.

Kontakt os
Close
.owl-item active { padding-right: 40px !important; }