• News

    Nyheder

Velkommen til Lars Troelsen

1. dec. 2019

Nyansættelse:

Med tiltrædelse pr. 1. december 2019 er Lars Troelsen ansat som servicechef for vores landsdækkende serviceafdeling med ca. 40 udekørende serviceteknikkere og 15 værkstedsmontører. Lars har tidligere været ansat hos A/S N. P. Trucks, så vi er glade for at kunne byde ham velkommen tilbage.

"At få de menneskelige værdier til at gå op med praktikken og dermed yde bedst mulig service overfor vores kunder samtidig med at have glade kollegaer, synes jeg er yderst værdifuldt".

"Jeg var ansat hos NP Trucks for 9,5 år siden og er glad for at være kommet tilbage. Der er sket en del i virksomheden siden dengang, men det oplever jeg kun positivt. Jeg synes, det er en spændende virksomhed, hvor fokus på medarbejdertrivsel og god kundeservice er i højsædet. Alle er meget imødekommende, hjælpsomme og smilende”, fortæller Lars Troelsen og tilføjer - ”Jeg lægger selv stor vægt på, at tingene fungerer hele vejen rundt, og at alt går op i en højere enhed. At få de menneskelige værdier til at gå op med praktikken og dermed yde bedst mulig service overfor vores kunder samtidig med at have glade kollegaer, synes jeg er yderst værdifuldt. Det gør det sjovt at ta’ på arbejde, og det skal det også være. Sådan ser NP Trucks heldigvis også på det”, afslutter Lars med et smil".

Vi er glade for at have fået Lars ombord igen - velkommen til!

Skal vi løfte din opgave?

Har du brug for flere produktoplysninger om vores nye maskiner eller blot brug for at få afdækket dit behov? Vi står altid klar til at hjælpe lige netop dig i mål, og hører rigtig gerne fra dig.

Kontakt os
Close
.owl-item active { padding-right: 40px !important; }