• Nye maskiner

    Nye maskiner

    Vi er totalleverandør af gaffeltrucks, palleløftere, lagerteknik, medbringertrucks, lifte, terminaltrækkere og heavy duty materiel - nye som brugte. Se et stort udvalg af vores nye trucks her på siden.

Altid 300 brugte maskiner på lager
Gratis fragt v. kr. 5000,- ex. moms
Brug for hjælp? Ring 75647500
8 dages returret

Heavy Duty

Heavy Duty

Hos N.P. Trucks tilbyder vi en vifte af nye maskiner i kategorien ’heavy duty’, der er udviklet til at effektivisere og hjælpe dine medarbejdere, så selv de tungeste løft bliver lettere at håndtere. Se vores udvalg af heavy duty-maskiner med blandt andet gaffeltrucks fra Svetruck, der kan løfte og flytte gods på op til 52 tons og terminaltrækkere, der har en kapacitet på op til 45 tons ¬– og naturligvis lever op til markedets krav om stor kapacitet, høj sikkerhed og godt arbejdsmiljø for føreren. Er du i tvivl om, hvilken maskine der er den rette for din virksomhed? Tøv ikke med at kontakte os – vi står altid klar med rådgivning i gaffeltrucks fra Svetruck, terminaltrækkere og trailere til tunge løft- og transportopgaver.

Hos N.P. Trucks har vi gennem 40 år udvidet vores produktsortiment, så det i dag indeholder alt fra løftevogne til store containertrucks som gaffeltrucks af mærket Svetruck, terminaltrækkere og trailere til tunge løft- og transportopgaver. Vi er, som virksomhed, små nok til at være en fleksibel leverandør og samtidig store nok til at kunne levere trucks til alle formål og brancher.

Svetruck

I 2004 blev vi importør af den svenske kvalitetstruck Svetruck med kapaciteter fra 10 til 52 tons. Svetruck er en af verdens førende producenter af gaffeltrucks, og de har i dag har mere end 40 års erfaring i udvikling af gaffeltrucks til tunge løft. Deres mange års erfaring og ekspertise er din garanti for en troværdig og stærk maskine, der sikrer dine medarbejdere en sikker og effektiv arbejdsdag.

Høj sikkerhed

Når arbejdsgangen i høj grad handler om løft og transport af tungt gods og containere, skal sikkerheden altid være i højsædet. Alle de maskiner vi forhandler har naturligvis sikkerhed tænkt ind i design, produktion og arbejdsgang. Med vores gratis serviceaftale har vi desuden et styringsværktøj, der gør os i stand til at overvåge dine maskiner for kommende service- og lovpligtige hovedeftersyn, uden at du skal tænke på noget – på den måde kan du også være sikker på, at dine maskiner altid er lovpligtigt godkendt, så du undgår påtaler fra arbejdstilsynet. Vores serviceafdeling dækker hele landet, og vores serviceafdeling står klar til at hjælpe dig alle døgnets timer, alle årets dage.

Rådgivning til heavy duty

Hvis du er i tvivl om jeres behov og hvilke maskiner, der er det bedste valg til jeres virksomhed, står vores kompetente salgsteam altid tilgængelig med rådgivning og hjælp til den bedste løsning, så I får den rette heavy duty-maskine – uanset om der er behov for en trailer, svetrucks eller terminaltrækker.

.owl-item active { padding-right: 40px !important; }