Totalleverandør af gaffeltrucks, medbringertrucks, terminaltrækkere, reachstackere samt intern transport materiel.

Vi er en familieejet virksomhed med mere end 40 års erfaring indenfor salg, udlejning og service af trucks. Motivationen for os er det personlige forhold til vore kunder. Gennem årene har vi udvidet vores produktsortiment til at indeholde alt fra løftevogne til store containertrucks. Herved kan vi afhjælpe behov i alle afskygninger. Desuden sælger vi årligt ca. 400 brugte trucks. Har I f.eks. kun en sjælden gang brug for en truck eller et meget begrænset behov, kan dette netop være løsningen for jeres virksomhed.

Firma profil

Vi er små nok til at være fleksible, og på den anden side store nok til at levere trucks til alle formål.

Mission - hvorfor er vi her:

Vi vil skabe tilfredsstillende indtjening ved opnåelse af det højeste niveau i betjening af kunder indenfor branchen for gaffeltrucks og internt transportmateriel, i relation til salg, service og reservedele, til glæde for kunder, medarbejdere og virksomheden.

Vision - hvordan vil vi være her:

Vi er en familieejet gaffeltruck-virksomhed, der er de små og mellemstore virksomheders alternativ til de fabriksejede gaffeltruckleverandører.

Værdier

  • Vi udviser fleksibilitet
  • Vi udviser respekt for hinandens arbejde igennem samarbejde
  • Vi er motiverende i vores arbejde
  • Ros og anerkendelse er en del af hverdagen
  • Vi skal altid yde lidt ekstra overfor kunden
  • Det skal være sjovt at være NP´er

Vi vil være en attraktiv familieejet arbejdsplads, hvor vi med dygtighed, engagement og entusiasme slår konkurrenterne.i er små nok til at være fleksible, og på den anden side store nok til at levere trucks til alle formål.

 

.owl-item active { padding-right: 40px !important; }