Salgs- og leveringsbetingelser samt privatlivspolitik

HANDELSBETINGELSER FOR VARER

Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler med os.

KØB AF VARER

Når du har udvalgt de varer, du ønsker og har placeret dem i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger såsom navn, adresse og betalingsinformationer. Når dette er gjort, vil du modtage en ordrebekræftelse på din bestilling via mail. Vær dog opmærksom på, at det ikke er den endelige ordrebekræftelse.

Så snart betalingen er godkendt og varen er registreret på vort lager, vil du modtage en ordrebekræftelse. A/S N.P. Trucks trækker først beløbet for dit køb, når varen er afsendt fra vort lager. Skulle du have yderligere spørgsmål angående køb af varer hos os eller, skulle du få brug for personlig betjening eller vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte A/S N.P. Trucks på vores telefonnr. 75 64 75 00. Telefonerne er åbne mellem 7 og 16:30 mandag til torsdag og mellem 7 og 15 fredag. Vi kan også kontaktes via vores hovedmail: sales@nptrucks.dk, som vi læser dagligt.

GENERELLE OPLYSNINGER

Juridisk navn: A/S N.P. Trucks Organisationsform: Aktieselskab Etableringsår: 1967 CVR nr.: 25832213 Adresse: Vejlevej 100 – 8700 Horsens Mail: sales@nptrucks.dk Telefonnr. 75 64 75 00

BETALING

Hos A/S N.P. Trucks kan du betale med betalingskortene Visa og Mastercard, samt MobilPay. Beløbet trækkes først fra din konto, når varerne sendes fra vort lager. Alle priserne er angivet i DKK og er excl. 25 % moms.

LEVERING

Vi leverer fragtfrit i hele Danmark med Post Danmark (småpakker) og Autobude A/S (vogne) ved køb af varer for mindst DKK 5.000,- excl. moms. Ved køb under DKK 5.000,- tillægges fragt på DKK 250,- Leveringstiden er 2-8 hverdage, hvis varen er på lager i den ønskede farve / variant, ellers kan der gå op til 2-3 uger ekstra. Forsinkelser hos Post Danmark eller Autobude A/S kan A/S N.P. Trucks ikke drages til ansvar.

FORTRYDELSESRET

Hvis du fortryder dit køb, har du 8 dages fortrydelsesret, når du handler hos A/S N.P. Trucks. Fortrydelsefristen udløber 8 dage efter den dag du:
a) har modtaget varen
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som kan leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
Du kan ikke fortryde dit køb blot ved at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 8 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Udgifter vedr. returnering er den eneste omkostning du har når du fortryder varekøbet.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Levering af varer, som er specielt fremstillet efter forbrugerens specifikationer, eller som har fået et tydeligt præg.

Varens stand, når du returnerer

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Det vil sige, du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Er varen prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som værende brugt, hvilket medfører, at du ved fortrydelse af købet kun kan få en del eller intet af købsbeløbet retur – alt afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme som man kan i en fysisk butik, hvilket betyder at du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til A/S N.P. Trucks, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes dette beløb i købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, undtaget evt. leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have sendt varen retur.

Returvarer sendes til:

A/S N.P. Trucks

Vejlevej 100

8700 Horsens

Du kan også fortryde købet ved at aflevere og give tydeligt meddelelse til os på ovenstående adresse.

Hvad skal jeg sende tilbage?

Du må gerne vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk at vi ikke modtager pakker/vogne sendt pr. efterkrav.

A/S N.P. Trucks anbefaler, at varen returneres via Post Danmark (småpakker) eller Autobude A/S (vogne). Varer der returneres pr. efterkrav eller som sendes uden porto, vil blive nægtet modtagelse. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at vedlægge dit registrerings- og kontonummer til en evt. bankoverførsel. Returnering af varer står for egen regning.

REKLAMATIONER

På alle varer ydes der 12 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 12 måneder efter købet. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt os gerne på tlf. 75 64 75 00 eller pr. mail: sales@nptrucks.dk.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget en mangel ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til:

A/S N.P. Trucks

Vejlevej 100

8700 Horsens

Ved returnering i forbindelse med reklamation, har vi brug at du beskriver så detaljeret så muligt, hvad problemet med varen er.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker / vogne sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

SIKKERHED (PERSONDATAPOLITIK)

Sikkerheden hos A/S N.P. Trucks er i top, idet kun Nets / Danske Bank har adgang til dine data. Hverken A/S N.P. Trucks eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Hos A/S N.P. Trucks er dine personlige kontaktoplysninger 100 % fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

For at kunne indgå en aftale med hos på www.nptrucks.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn:

Adresse:

Telefonnummer

Mailadresse:

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Vi registrerer dem og opbevarer dem i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit samtykke, således du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte hos A/S N.P. Trucks har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Kundeoplysningerne er ikke krypteret og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Som registreret hos A/S N.P. Trucks har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til A/S N.P. Trucks.

FORBEHOLD

A/S N.P. Trucks tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl, stavefejl, leveranceændringer fra vores leverandører og evt. forsinkelser, som vi ikke kan kontrollere.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til A/S N.P. Trucks enten pr. telefon eller mail.

IKRAFTTRÆDELSE

Disse betingelser er trådt i kraft 1. februar 2017 og er gældende for alle køb, der foretages på denne hjemmeside fra og med denne dato.

FØLGESKRIVELSE

Det bemærkes, at gaffeltrucks og stablere kun må føres af personer med gaffeltruckcertifikat.
Ved leje, lån eller demonstration må de genstande der kvitteres for, ikke fjernes fra leveringsstedet uden samtykke med A/S NP Trucks.
Såfremt genstandene er udleveret til lån eller demonstration, er A/S NP Trucks berettiget til, uden varsel at forlange det udleverede tilbageleveret.
Er genstandene udleveret til lån, er låneren desuden forpligtet til at holde det lånte forsikret mod brand, vandskade og tyveri. Ved lån, leje og demonstration er modtageren forpligtet til selv at foretage et dagligt check for olie og vand m.m., ligesom der skal tegnes motoransvarsforsikring. Låner/lejer har alene ansvaret for skade på 3. person. Ved leje, lån eller demonstration skal A/S NP Trucks kontaktes vedr. service for hver 150 driftstimer. Ved eventuelle fejl eller mangler ved det leverede, gælder vores reklamationsbestemmelser, der også er specificeret bag på den originale ordrebekræftelse.

PRIVATLIVSPOLITIK

Dataansvar
Vi tager din databeskyttelse alvorligt
A/S N.P.Trucks indsamler og registrerer persondata i forbindelse med salg til dig som kunde, ansættelse af dig som medarbejdere og dine besøg på vores hjemmeside, og vi sikrer, at persondata behandles i overensstemmelse med de regler, der gælder herfor.
Derfor har vi vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller, hvordan vi behandler dine data.

Kontaktoplysninger
Selskab: A/S N.P.Trucks
Adresse: Vejlevej 100, 8700 Horsens
CVR-nr.: 25 83 22 13
Telefonnr.: 75 64 75 00
E-mail: sales@nptrucks.dk
Website: nptrucks.dk


Vi sikrer fair og transparent databehandling
Når vi beder dig om at stille dine persondata til rådighed for os i forbindelse med salg til dig som kunde, ansættelse af dig som medarbejdere og dine besøg på vores hjemmeside, oplyser vi dig om, hvilke data vi behandler om dig og til hvilket formål. Du modtager oplysning herom på tidspunktet for indsamling af dine persondata.

Behandling af persondata
Vi anvender denne type data om dig
Vi anvender data om dig for at gøre vores service bedre og sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig.

De data, vi anvender, omfatter:
- Almindelige persondata (navn, adresse, e-mail og telefonnummer)
- Betalingsoplysninger/transaktionsdata (kreditvurdering, bestilling, levering, fakturering, betaling)
- Rekrutteringsoplysninger
- CPR-nr.
- IP-adresser ved dine besøg på vores hjemmeside

Vi indsamler og opbevarer dine ansattes persondata til bestemte formål
Vi indsamler og opbevarer dine data i forbindelse med bestemte formål eller andre lovlige forretningsmæssige formål.

Det sker i forbindelse med:
- Personaleadministration
- Køb, salg og levering af produkter eller tjenester
- Optimering af produkter, tjenester, service, brugeroplevelser
- Markedsføring

Vi behandler kun relevante persondata
Vi behandler kun data om dig, der er relevante og tilstrækkelige i forhold til de formål, der er defineret ovenfor. Formålet er afgørende for, hvilken type data om dig, der er relevante for os. Det samme gælder omfanget af de persondata, vi bruger. Vi bruger f.eks. ikke flere data, end dem, vi har brug for til det konkrete formål.

Vi behandler kun nødvendige persondata
Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data der er nødvendig at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift. Typen og omfanget af de persondata, vi behandler, kan også være nødvendige for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse.

Vi kontrollerer og opdaterer dine og dine ansattes persondata
Vi kontrollerer, at de persondata, vi behandler om dig, ikke er urigtige eller vildledende. Vi sørger også for at opdatere dine persondata løbende.
Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne ovenfor til at meddele os dine ændringer.

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige
Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

Samtykke, inden vi behandler dine persondata
Afgivelse af kundedata betragter vi som dit samtykke til behandling af dine persondata til de formål, der er beskrevet ovenfor, medmindre vi har et lovligt grundlag for at indhente dem. I relation til ansættelse af dig som medarbejder, beder vi dig udfylde en samtykke-erklæring, i overensstemmelse med vores personalepolitik, ved ansættelses-samtalen.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os. Brug kontaktoplysningerne ovenfor, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Vi videregiver ikke dine og ansattes persondata uden dit samtykke
Hvis vi videregiver dine persondata til samarbejdspartnere og aktører, bl.a. til brug for markedsføring, indhenter vi dit samtykke og informerer om, hvad dine og dine ansattes data vil blive brugt til. Du kan til enhver tid gøre
indsigelse mod denne form for videregivelse, og du kan også frabede dig henvendelser i markedsføringsøjemed i CPR-registeret.

Vi indhenter ikke dit samtykke, hvis vi er retligt forpligtet til at videregive dine og dine ansattes persondata, f.eks. som led i indberetning til en myndighed.

Sikkerhed
Vi beskytter dine og ansattes persondata og har interne regler om informationssikkerhed
Vi har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine persondata mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, mod uautoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Brug af cookies
Cookies, formål og relevans
Hvis vi placerer cookies, bliver du informeret om anvendelsen og formålet med at indsamle data via cookies.

Vi indhenter dit samtykke
Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af funktionaliteten og indstillinger kan dog anvendes uden dit samtykke.

Dine rettigheder
Du har ret til at få adgang til dine persondata
Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet.

Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om de data, vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.

Du har ret til at få unøjagtige persondata rettet eller slettet
Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes.

I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder f.eks., hvis du trækker dit samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med reglerne herfor.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata
Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan også gøre indsigelse mod vores videregivelse af dine data til markedsføringsformål. Du kan bruge kontaktoplysningerne øverst til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata.

Close
.owl-item active { padding-right: 40px !important; }