• Service

  Service

  For os er god service ikke godt nok. Det er alt det, der ligger udover, hvad kunderne forventer, der tæller.

Hos A/S N.P. Trucks er vi klar over, at "nødstop" kræver øjeblikkelig
udrykning og derfor tilbyder vi døgnservice, som vi kalder: 2 - 24 - 364.

Senest 2 timer efter dit opkald er der en montør hos dig – ofte før. Det gælder 24 timer i døgnet 364 dage om året. Vi har 40 rullende værksteder fordelt over hele landet, som altid er klar. Der er ingen grund til driftsstop og manglende indtjening, blot fordi en maskine bryder ned. For os er god service ikke godt nok. Det er alt det, der ligger ud over, hvad kunderne forventer, der tæller.

 • Fastprisaftale

  Vi tilbyder uforbindende gennemgang af din truckpark, således du får den optimale service, der passer til dit behov. Vi udarbejder derefter overskuelige skemaer med serviceinterval, økonomioversigt, timeforbrug samt online kundeportal.

 • Gratis serviceaftale

  Gratis serviceaftale. Det er ikke fup - den koster ikke noget! Den gratis serviceaftale er et styringsværktøj, som gør det muligt at overvåge dine maskiner for det kommende service- og lovpligtige hovedeftersyn.

 • Lift kontrolgruppen

  A/S N.P. Trucks er medlem af liftkontrolgruppen, der sikre dig optimal sikkerhed når du arbejder med personlifte.

 • Servicekoncept

  Hos A/S N.P. Trucks har vi indført et nyt begreb, "mobilitetsgaranti". Har du en serviceaftale med os, er du sikker på altid at være kørende.

Kontakt
serviceafdeling

Vi dækker hele Danmark. N.P. Trucks har afdelinger over hele landet og vores serviceafdeling står klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet, alle årets dage.

Kontakt os

.owl-item active { padding-right: 40px !important; }