• Service

    Service

    For os er god service ikke godt nok. Det er alt det, der ligger udover, hvad kunderne forventer, der tæller.

Hos A/S N.P. Trucks har vi indført et nyt begreb, "mobilitetsgaranti". Har du en serviceaftale med os, er du sikker på altid at være kørende.

Senest 2 timer efter dit opkald er der en montør hos dig – ofte før. Det gælder 24 timer i døgnet, alle årets 364 dage. Vi har 45 rullende værksteder fordelt over hele landet, som altid er klar. Der er ingen grund til driftsstop og manglende indtjening, blot fordi en maskine bryder ned. For os er god service ikke godt nok. Det er alt det, der ligger ud over, hvad kunderne forventer, der tæller.

Om vores servicekoncept Hos A/S N.P. Trucks har vi indført et nyt begreb, "mobilitetsgaranti". Har du en serviceaftale med os, er du sikker på altid at være kørende. Kører din lastbil rundt med en elektrisk pallevogn på ladet og går den i stykker, kører du blot ind på vort værksted og låner en anden, imens vi reparerer. Du behøver ikke holde stille eller slæbe rundt på en manuel pallevogn. Skal din truck have en større reparation, henter vi din maskine til vort værksted og du får mulighed for erstatningstruck. "Der er ingen grund til at gøre det svært - hos A/S N.P. Trucks gør vi det let for dig!"

Kontakt
serviceafdeling

Vi dækker hele Danmark. N.P. Trucks har afdelinger over hele landet og vores serviceafdeling står klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet, alle årets dage.

Kontakt os
.owl-item active { padding-right: 40px !important; }