Manuel sakseløfter - Logitrans HL1006

Inkl. moms: 8.625,00  DKK 6.900,00  DKK
con_loftehojdeLøftehøjde800
con_drifttypeDrifttypeManuel
con_kapacitetKapacitet1500

Manuel højtløfter: Manuel transport og manuelt løft af paller til en ergonomisk korrekt arbejdshøjde. Højtløfteren, Logitrans HL1006 - kvalitet i arbejdshøjde. Højtløfteren HL1006 fra Logitrans kan transportere og løfte en palle til en ergonomisk rigtig arbejdshøjde, og er skånsom over for både omgivelser, paller og gods.

Leveringstid:
1-2 dage

Kontakt os for pris

Dette er automatisk udfyldt

Manuel højtløfter: Manuel transport og manuelt løft af paller til en ergonomisk korrekt arbejdshøjde. Højtløfteren, Logitrans HL1006 - kvalitet i arbejdshøjde. Højtløfteren HL1006 fra Logitrans kan transportere og løfte en palle til en ergonomisk rigtig arbejdshøjde, og er skånsom over for både omgivelser, paller og gods. Den har et flot design med afrundede former. Designet på Logitrans HL1006 forebygger arbejdsskader og nedslidning af brugeren - der er sat fokus på brugerens sikkerhed og ergonomiske arbejdsforhold. Eksempelvis giver håndtagets ergonomisk rigtige gribevinkler brugeren et afslappet greb. Høj kvalitet sikres gennem et udvidet testprogram og i samarbejde med eksperter i sikkerhed og sundhed.

Logitrans HL1006 højtløftende løftevogn er en manuel betjent løftvogn, der løfter i højden med manuelt løft. Brugeren slipper for tunge og skæve løft, idet den kan indstilles som arbejdsbord til såvel høje som lave personer, så arbejdet foregår så skånsomt og let som muligt.

Højtløfteren er dansk produceret og har en lang levetid med lave vedligeholdelsesomkostninger og er yderst brugervenlig med central placering af betjeningsfunktioner og flotte ergonomiske håndtag med afrundede former.

Specifikationer
  1. Kapacitet
    Kapacitet
    1500
  2. Kapacitetsgruppe
    Kapacitetsgruppe
    1001 kg - 1999 kg