Manuel sakseløfter med el-løft - Logitrans EHL1004

Inkl. moms: 20.625,00  DKK 16.500,00  DKK
con_loftehojdeLøftehøjde800
con_drifttypeDrifttypeManuel
con_kapacitetKapacitet1000

Manuel transport og elektrisk løft af paller til en ergonomisk korrekt arbejdshøjde. Højtløfteren - kvalitet i arbejdshøjde. Højtløfteren, Logitrans EHL1004, kan transportere og løfte en palle til en ergonomisk rigtig arbejdshøjde, og er skånsom over for både omgivelser, paller og gods.

Leveringstid:
1-2 dage

Kontakt os for pris

Dette er automatisk udfyldt

Manuel transport og elektrisk løft af paller til en ergonomisk korrekt arbejdshøjde. Højtløfteren - kvalitet i arbejdshøjde. Højtløfteren, Logitrans EHL1004, kan transportere og løfte en palle til en ergonomisk rigtig arbejdshøjde, og er skånsom over for både omgivelser, paller og gods. Den har et flot design med afrundede former. Designet på Logitrans EHL1004 forebygger arbejdsskader og nedslidning af brugeren - der er sat fokus på brugerens sikkerhed og ergonomiske arbejdsforhold. Eksempelvis giver håndtagets ergonomisk rigtige gribevinkler brugeren et afslappet greb. Høj kvalitet sikres gennem et udvidet testprogram og i samarbejde med eksperter i sikkerhed og sundhed.

Logitrans EHL1004 højtløftende løftevogn er en manuel betjent løftevogn. EHL 1004 løfter med el-løft, hvilket gør det ekstra let at bruge løftevognen. Den, der arbejder med denne model slipper for besværlige løft og de gener, det kan medføre, fordi EHL1004 kan indstilles i mange forskellige højder, alt efter personen der skal bruge palleløfteren. Det gør arbejdet så skånsomt som muligt.  

 Den dansk producerede højtløfter har en lang levetid. Samtidig slipper du for høje  vedligeholdelsesomkostninger, og du får en yderst brugervenlig højtløfter, der er let at betjene, fordi betjeningsfunktionerne er placeret centralt. De ergonomiske håndtag med afrundede former gør løftevognen ergonomisk korrekt at anvende.

Specifikationer
  1. Kapacitet
    Kapacitet
    1000
  2. Kapacitetsgruppe
    Kapacitetsgruppe
    1001 kg - 1999 kg