Kun %1 tilbage

Manuel stabler - Logitrans LF

con_drifttypeDrifttypeManuel
con_kapacitetKapacitet1000

Stabler, transporterer, løfter og håndterer gods på mange forskellige måder. Stor fleksibilitet og effektivitet - med en og samme vogn kan gods transporteres, løftes og håndteres på mange forskellige måder.

 

Leveringstid:
Kontakt salgsafdelingen for info omkring leveringstid

Kontakt os for pris

Dette er automatisk udfyldt

Stabler, transporterer, løfter og håndterer gods på mange forskellige måder. Stor fleksibilitet og effektivitet - med en og samme vogn kan gods transporteres, løftes og håndteres på mange forskellige måder. Designet på Logitrans LF Mini 1002 sætter fokus på brugerens sikkerhed og ergonomiske arbejdsforhold - Logiflex kan tilpasses den enkelte bruger, og håndtagets ergonomisk rigtige gribevinkler giver brugeren et afslappet greb. Logitrans LF Mini 1002 giver optimal pladsudnyttelse - Logiflex har en kompakt konstruktion og er meget manøvredygtig. Høj kvalitet på Logitrans LF1002 Mini sikres gennem et udvidet testprogram og i samarbejde med eksperter i sikkerhed og sundhed.

Logitrans mindste stabler er perfekt til dig med et lille behov for at løfte i højden. Modellen findes i 2 løftehøjder 920 og 1650 mm og er 100 % manuelt betjent. Den manuelle betjening betyder minimale vedligeholdelsesomkostninger for dig. LF mini er som navnet lyder mini og optager ikke meget plads på lageret. Den manøvrerer på smalle områder, godt hjulpet af den karakteristiske store drejevinkel, som Logitrans produkterne byder på, og har lang levetid grundet en stærk konstruktion.

Specifikationer
  1. Kapacitet
    Kapacitet
    1000
  2. Kapacitetsgruppe
    Kapacitetsgruppe
    0 kg - 1000 kg