Kun %1 tilbage

Manuel stabler med el-løft - Logitrans ELF

con_drifttypeDrifttypeManuel
con_kapacitetKapacitet1000

Stabler, transporterer, løfter og håndterer gods på mange forskellige måder. Stor fleksibilitet og effektivitet - med en og samme vogn kan gods transporteres, løftes og håndteres på mange forskellige måder.

Leveringstid:
Kontakt salgsafdelingen for info omkring leveringstid

Kontakt os for pris

Dette er automatisk udfyldt

Stabler, transporterer, løfter og håndterer gods på mange forskellige måder. Stor fleksibilitet og effektivitet - med en og samme vogn kan gods transporteres, løftes og håndteres på mange forskellige måder. Designet på Logitrans ELF1001 sætter fokus på brugerens sikkerhed og ergonomiske arbejdsforhold - Logiflex kan tilpasses den enkelte bruger, og håndtagets ergonomisk rigtige gribevinkler giver brugeren et afslappet greb. Optimal pladsudnyttelse - Logiflex har en kompakt konstruktion og er meget manøvredygtig. Høj kvalitet på Logitrans ELF1001 sikres gennem et udvidet testprogram og i samarbejde med eksperter i sikkerhed og sundhed.

Logitrans ELF stabler er storebror til LF Mini, og dækker behovet for at løfte og flytte paller i højder fra 920 til 3300 mm. Den er en skubbestabler, men har el-løft, hvorved man undgår pumpeslagene. Som sin lillebror har stableren minimale vedligeholdelsesomkostninger og er også kompakt i designet, så den kan komme rundt på trang plads, godt hjulpet af den karakteristiske store drejevinkel, som Logitrans produkterne byder på. Vores ELF stabler har en stærk konstruktion og er nærmest umulig at slide op. Der er mulighed for tilkøb af diverse udstyr - såsom sidevippegafler, tøndevender, kranarm, fjernbetjening, automatisk indstilling af gaflerne (positioneringsudstyr) mm - mulighederne er mange.

Specifikationer
  1. Kapacitet
    Kapacitet
    1000
  2. Kapacitetsgruppe
    Kapacitetsgruppe
    0 kg - 1000 kg