Eltrucks

Hos NP Trucks tilbyder vi en bred vifte af el trucks. I modsætning til bilbranchen er el-drevne trucks ikke et nyt begreb. Hos NP trucks har vi forhandlet el trucks siden de første el trucks kom til Danmark. Vi har igennem den seneste årrække mærket en øget interesse fra virksomheder, der ønsker at optimere og omstille deres lager og logistik afdelinger i en mere grøn og miljøvenlig retning.

I vores produktsortiment har vi el trucks til enhver virksomheds behov. Vi har samarbejdet med alt fra små start-ups til store, veletablerede virksomheder, der har budt på løsninger i alle størrelser og prisklasser. Igennem vores mange samarbejder har vi erfaret, hvad der virker og hvad der virker knap så godt. Den erfaring har været med til at gøre os til en af Danmarks førende og foretrukne leverandører, indenfor midler og tilbehør til virksomheder i logistik- og transportsektoren. 

Vores dygtige og erfarne medarbejdere sætter sig ind i jeres virksomhed og analyserer behovene og mulighederne for en effektiv optimering, som ikke er vellykket før I kan mærke det på bundlinjen.

Læs mere Læs mindre

12 varer

pr. side

Fordele ved el trucks

Ved første øjekast fremstår el trucks og brændselsdrevne trucks visuelt ens - og det er de stort set også. De brændselsdrevne trucks har dog en tank til brændstof, mens de elektriske trucks er udstyret med et kraftigt batteri.

Ingen forurening og udstødningsgas

I form af energikilderne er forskellige, er udledningen af energien ligeså. Uanset hvor mange timer du benytter en el truck, kan du have god samvittighed, i forhold til el truckens belastning på miljøet. El trucken er drevet af dens kraftige batteri og udskiller dermed ingen partikler eller forurener. Det gør at du ikke kommer til at skal døje med CO2 og udstødningsgas, hvilket gør el trucks langt mere fordelagtige, i forhold til arbejde der skal udføres indendørs eller hvor pladsen er trang.

Mindre støj

Reducering af støjgener på arbejdspladsen har været en udfordring, for mange af de virksomheder, vi har samarbejdet med. Støjen som en truck udsender, er dog forskellig fra el trucks til brændselsdrevne trucks. Lyden fra truckens motor er den mest støjende. Her larmer en el truck væsentlig mindre, da batteriet som sådan ikke udsender støj, hverken ved kørsel eller tomgang. Den støj der egentlig kommer fra en el truck, stammer fra de remme og friktionsdele, der overfører energien fra batteriet og videre ud til truckens mekaniske dele, som eksempelvis brug af truckens gaffel eller når hjulene kører. At el trucken udsender lidt støj, skal blot ses som en positiv ting i sikkerheds øjemed. På den måde kan kollegaer og andre personer på arbejdspladsen hurtigt orientere sig, om en passerende el truck er i nærheden, som de skal være opmærksomme på.

Flere af vores samarbejdspartnere, har oplevet at støjniveauet er blevet væsentlig sænket, efter de har fået implementeret elektriske trucks i deres setup. Selvom el trucks larmer mindre, vil vi stadig anbefale at du benytter høreværn, uanset hvilken type truck du betjener eller hvor lang tid du arbejder på trucken.

Effektive og langtidsholdbare batterier

Siden de første el trucks kom frem, har der været en massiv udvikling indenfor energi og lagring heraf. Denne udvikling har været gavnlig for mange brancher. I takt med konkurrencen blandt smartphones og bærbare computere skal være så mobile og uafhængige af strømkilder som muligt, kræver det kraftige batterier der sikrer mange timers daglig og stabil drift. Det samme gør sig gældende for de batterier der udgør hjertet og drivkraften i en el truck. De bedre og mere holdbare batterier har ført frem til, at det idag er endnu mere indbydende, for virksomheder at vælge el trucks frem for brændselsdrevne trucks.

Vores el trucks kan på en fuld opladning præstere XXX minutters dagligt arbejde, uden at arbejdsevnen forringes. En opladning fra under 10% og op til fuldt opladt tager godt XX minutter. El trucken kan dog også oplades løbende og i mindre tidsintervaller, for at have så lidt stilstand som muligt.

Stor løftekapacitet

Sammenligner vi løftekapaciteten mellem vores el trucks og dieseldrevne trucks, er specifikationerne de samme. En el truck bliver hverken bredere, højere eller tungere, for at kunne udføre samme opgave som en dieseldrevet truck.

Hvornår skal man vælge eltrucks?

Valg af transport og logistik midler er en dyr og meget omkostningsfuld Der skal altid være sammenhæng mellem el truckens kapacitet og de opgaver den skal løse. Det arbejde som el trucken skal udføre, skal den selvfølgelig også have løftekapacitet til at kunne løfte. der skal udføres, skal som altid være udført De fordele der taler for at vælge en el truck 

Er du i tvivl, om hvilken el truck der kan løfte jeres opgaver? og passer bedst ind i jeres setup?  Så har vores dygtige og erfarne medarbejdere der er specialiseret indenfor el trucks og kan fortælle dig og din virksomhed.