Lifte

21 varer

pr. side

Saxlift

En saxlift er en lift som kan udvides vertikalt opad, hvor de enkelte dele udvides, så liften kommer opad i højden. Liften fås i mange forskellige højder, og når du vælger en saxlift, skal du selvfølgelig overveje, hvor meget højde der er behov for, der hvor liften skal bruges. Derudover er det vigtigt at vide, hvor mange kilo der skal løftes. Du udvælger selvfølgelig det produkt, der så passer bedst til dit behov. Hos N.P. Trucks webshop finder du blandt andet den populære saxlift Houlotte Optimum 8 AC. Denne saxlift er et driftssikkert kvalitetsvalg som er godkendt til både indendørs og udendørs brug, hvilket ligeledes er en faktor man skal have for øje ved købet af en lift. Til den populære Houlotte saxlift er det derudover muligt at tilkøbe en maskintrailer, hvilket er essentielt, så saxliften kan flyttes imellem lokationer.

Søjlelift

En søjlelift er en større lift, som skyder enkelte dele opad vertikalt, så selve toppen får mulighed for at komme højere og højere op. Dette gør det muligt at komme virkeligt højt op for at arbejde. Liftene fås i mange forskellige højder. Hos N.P. Trucks webshop finder du vores bedst sælgende Houlotte søjlelift – Houlotte Star 10 som har en løftehøjde på hele 10 meter. Den populære søjlelift har en lang levetid og lave vedligeholdelsesomkostninger, hvilket især skyldes rørcellebatterier og kulfrie motorer. Vores udvalg af lifte bliver løbende opdateret. Se udvalget herunder eller kontakt os på telefon 75 64 75 00 vedrørende yderligere informationer om lifte.  

Bomlift

En bomlift er en fleksibel lift, hvor man med lethed kan nå både den perfekte højde og vinkel ved eksempelvis byggerier. I vores shop finder du både almindelige bomlifte, men også bomlifte med teleskoparme og knækarme, så du, uanset opgaven, er klædt på til arbejdet.

Med en bomlift med teleskoparm kan liften justeres i længden og højden undervejs, så du altid er nøjagtigt placeret ift. arbejdsområdet, og med den imponerende løftkapacitet på op til 350kg og den brede platform kan arbejdsholdet effektivt udføre opgaven sammen. Med vores Haulotte bomlift kan du endda nå helt i en højde på op til 27,9 meter.

En bomlift med knækarm giver dig større mulighed for at finjustere vinklen på din placering, med op til 4 bevægelige dele af armen. Med vores Haulotte bomlift med knækarm kan du tilmed nå en løftehøjde på hele 41,5 meter, og dermed klare selv de mest krævende opgaver på byggerierne.

Er du i tvivl om mulighederne inden for bomlifte, eller søger du noget specifikt, så tag gerne kontakt.