Motortrucks

Vi er specialister i trucks til små og mellemstore virksomheder. Det gælder både eltrucks, motortrucks og alt der imellem. Motortruck er stadig den dominerende truck til udendørs arbejde, og det med god grund, da Motortrucks er uovertrufne, når det kommer til de helt tunge opgaver. 

En motortruck kan komme med forskellige typer motorer. Det være sig både en klassisk diesel motor og i nogle tilfælde en gas-motor. Trucks med gasmotorer kaldes også for gastrucks og er et spændende alternativ til den klassiske diesel-motor.

Læs mere Læs mindre

13 varer

pr. side

Til tunge opgaver - og de lidt lettere

Hos NP har vi både motortrucks til de rigtig tunge opgaver, og vi har nogle til de lidt lettere opgaver. Nogle af vores modeller kan løfte op til 10 tons og helt op i 7 meter.  Vi har dog også produkter, som passer til de lidt lettere opgaver, hvor det ikke er nødvendigt at kunne løfte 10 tons

Sæt dig ind i dit behov

Ofte kan man være fristet til at sige, at “større er bedre”, men det er ikke altid sandheden. Det handler om, at vide hvor meget du / I skal løfte på daglig basis, samt hvad en potentiel spidsbelastning kunne gå hen og være. Ved du først det, så er mulighederne for at finde den rigtige motortruck til jeres behov, meget større. 

Tag en snak med en af vores dygtige sælgere (Kontakt her), så finder vi sammen en løsning på hvilken truck I skal bruge i jeres hverdag.

Udsyn er vigtigt

Det er vigtigt at have et godt udsyn, når man spenderer meget tid i en motortruck. Det er nogle store laster der arbejdes med, så det er vigtigt at kunne se hvor man er på vej hen og for den sags skyld også hvor man kommer fra. Derfor har vi gjort det til et fokuspunkt ved vores motortrucks, at der er et godt udsyn hele vejen rundt.

Er behovet ikke helt til en truck? Se vores udvalg af el stablere

Motortruck: Hvilke mærker fører vi?

Hos NP Trucks har vi flere forskellige mærker af motortrucks. Det er allesammen anerkendte mærker, hvor vi kan stå inde for kvaliteten. Herunder kan du læse lidt mere om de forskellige mærker.

Vidste du: Vi fik som nogle af de første i Danmark lavet speciallavet vores egne palleløftere - du kan finde dem på vores side om palleløftere

Crown Motortrucks

Crown er et Amerikansk mærke, hvor hovedfokus er motortruck-føren. Det vil sige, at de designer deres maskiner til at: højne truckførerens produktivitet, førerens ergonomiske komfort og førerens sikkerhed.

Crown motortrucks blev startet tilbage i 60’erne og har siden da været set som industriledende indenfor ovennævnte fokusområder. Crown producerer langt de fleste af deres dele selv. Crown motortrucks bliver forhandlet over hele verden. 

TCM Motortrucks

TCM er en del af Mitsubishi Logistnext koncernen, hvilket gør dem til en del af verdens 3. største producent af motortrucks. De har eksisteret i lidt over 60 år og har siden deres spæde start gjort deres ypperste for at agere innovativt på markedet for motortrucks. NP Truck er oficielle TCM forhandlere og det er vi utroligt stolte af, TCM’s netværk af autoriserede forhandlere er noget af det der skiller dem fra konkurrenterne og er et netværk, som vi er utroligt stolte af at være en del af.

Hangcha Motortrucks

Hangcha Motortrucks er det fineste, som Kina har at byde på, på området for motortrucks. De var i top 10 på verdensplan indenfor salg af lagerhåndterings-udstyr i 2013 og er siden da kun blevet bedre. Hangcha er et etableret firma på markedet med 45 års erfaring og er nogle af de mest effektive i verden når det kommer til produktionshastighed, R&D og deslige. Hangcha trucks er en del af Hangcha group og er et top 500 “large enterprise group” i Kina.

Vi er officiel Hangcha forhandler og er utroligt tilfredse med deres produkter.
De leverer både maskiner der kører på diesel og maskiner, som kører på gas. De har ligeledes terrængående motortrucks.