Palleløftere

En palleløfter er anvendelig i mange virksomheder. Det kan være i den helt store fabrikshal, eller i en mindre virksomhed, der har sit eget lager med varer. Uanset dit behov for en palleløfter, kan du finde en her i shoppen hos N. P. Trucks. Vi forhandler flere forskellige mærker, bl.a. Logitrans, modellerne Panther Mini og Panther Maxi. Er du specifikt på udkig efter brugte palleløftere, har vi løbende disse i vores sortiment, i kategorien brugte trucks.

Vi forhandler både palleløftere, der egner sig til kvartpaller og europaller. Dit valg afhænger selvfølgelig af formålet, du skal bruge den til. Hvor meget skal du fx løfte? Hvor meget plads skal der navigeres rundt på? Hvis det er små, lettere ting, du skal flytte med, er en kvartpallevogn måske nok. Mens en større mængde, der skal flyttes - fx i en fabrikshal - kan kræve en højtløftende løftevogn med el-løft.

Tag et kig på vores sortiment af palleløftere og se, om vi har netop den palleløfter, som passer til dine behov. Vi bestræber os altid på at have den bedste palleløfter pris til dig. I vores udvalg finder du blandt andet danmarks billigste palleløfter. Vi sidder altid klar på telefonen til at give dig kyndig rådgivning i dit valg af palleløftere og andre maskiner - Kontakt os her.

Læs mere Læs mindre

27 varer

pr. side

Billig palleløfter

Hos N.P. Trucks er vi som de små og mellemstore virksomhedes foretrukne leverandør inden for branchen stolte af at kunne præsentere Danmarks billigste palleløfter. Vores intention med denne palle løfter er at vise, at en billig palleløfter godt kan være robust, manøvredygtig og af høj kvalitet. For en lang række virksomheder vil en billig palleløfter som NP Palleløfter 1145 nylon bogie være det perfekte valg, da det eneste der er gået på kompromis med er prisen. Med en lav palleløfter pris er vores maskiner et godt alternativ til tilbud og ikke mindst brugte palleløftere, som ofte ligger i samme prisleje. Ønsker du at købe en maksine brugt, hvilket specielt kan betale sig, hvis der er tale om en dyrere elektrisk udgave, har du i vores udvalg af brugte trucks og maskiner løbende mulighed for at finde dette.

El palleløfter

Hos N.P. Trucks webshop har du ligeledes mulighed for at købe en el palleløfter – ligeledes i markedets højeste kvalitet. Du kan i vores forretninger og her på siden, løbende finde et bredt udvalg af fuldautomatiske el palleløftere fra blandt andre danske Logitrans. En el palleløfter gør det let at flytte paller og produkter på eksempelvis et lager eller i et supermarked. Denne type makine er specielt god ved tungere palletransport, da den sparer føreren for det hårde fysiske arbejde dette medfører, og dermed sikre medarbejderens fysiske helbred. I vores udvalg af elektriske palleløftere finder du blandt andet den selvkørende el palleløftere Logitrans Panther Mini AC som har en drejevinkel på 210°, 2 timers køretid og meget let serviering. Denne maskine er smallere end en europalle, hvilket betyder, at den med dens smalle konstruktion kan klemmes ind, hvor en palle lige nøjagtigt kan være.  Har du ikke fundet den specifikke el palleløfter du søger, er du altid velkommen til at kontakte en af vores profesionelle sælgere for yderligere information og rådgivning.  

Løftevogn

Hos N.P. Trucks finder du ligeledes et større udvalg af løftevogne til forskellige opgaver, fra blandt andre danske Logitrans. Her på siden finder du både løftevogne med manuelt løft og el-løft, hvilket gør det ekstra let for brugeren at benytte løftvognen, og derfor er oplagt ved rigtig tunge løft. En løftevogn er en maskine som afhjælper brugeren med både tunge og skæve løft, og derigennem forhindre de gener dette kan medføre. Alle vores løftevogne er af højeste kvalitet, optimal brugervenlighed og ikke mindst lang levetid - Se vores brede udvald af løftevogne og køb eksempelvis den højtløftende og populære Logitrans EHL1004 produktoversigten, som du finder herover.

Palleløfter med gummihjul

En palleløfter med gummihjul er med til at sikre et optimalt greb mod underlaget og skaber  forudsætninger for at medarbejderen kan fragte gods effektivt, hurtigt og sikkert.

Gummihjulene er med til at skabe de mest optimale kørselsforhold, da de står ekstra godt fast på både våde og tørre underlag samt øger sikkerheden for såvel gods som medarbejderen der betjener palleløfteren.

For mange virksomheder er arbejdsdagen forbundet med mange timers daglig kørsel med palleløftere. Støjgener fra kørsel med palleløftere er et stort og tilbagevendende problem på mange arbejdspladser, både for dem der betjener palleløftere og de medarbejdere der ellers opholder sig indenfor virksomhedens fire vægge. Støjen viser sig især, når palleløftere kører uden gods og på ujævne underlag, hvor store mængder støj kan sende forstyrrende og rungende lyde gennem lagerhaller og vægge.

En palleløfter med gummihjul kan være med til at neutralisere og sænke støjgener, forbundet med kørsel af palleløftere. Sammenlignet med et standard hjul, giver et gummihjul mere efter, for det underlag der køres på, hvilket resulterer i en mere støjsvag kørsel. Komforten ved at køre med gummihjul, bemærkes især når forhøjninger og niveauforskelle på underlaget skal forceres. Et standard hjul har det med at bremse op og sænke arbejdstempoet for selv de mindste fremmedlegemer der kan dukke op på ruten. En palleløfter med gummihjul derimod, giver en mere dynamisk kørsel, der lettere forcerer udfordringer som lister, niveauforskelle og ujævne underlag.

¼ palleløfter

Søger din virksomhed en praktisk ¼ palleløfter har vi hos NP Trucks et fint lille udvalg. En kvartpalleløfter løfter præcis det som navnet også antyder, en kvart europapalle. Kvartpalleløfteren er et ideelt og uundværligt redskab til den butiksdrivende. En kvartpalleløfter kan med dens lille størrelse, med lethed komme ned i mellem butikkens smalle passager, uden at den fylder hele gangarealet ud. På den måde bliver de handlende samtidig ikke forstyrret i deres indkøb og skal til at finde andre veje igennem butikken.

Vores udvalg af kvartpalleløftere har det tilfælles at de alle er produceret i Danmark. Dette sikrer dig en driftsikker kvartpalleløfter til markedets bedste kvalitet. Vi tilbyder to forskellige typer af kvartpalleløftere. Den ene type hedder Logitrans Q200 og har en fastlås indstilling for højden, hvorpå den kan hæve kvartpallen et par centimeter over jorden og derefter giver dig fri bevægelighed for at flytte rundt på kvartpallen. Denne variant er mest relevant for dig, der blot skal flytte rundt på kvartpaller, uden at de skal hæves op i højden. Modtager du derimod dine kvartpaller på EU-paller, vil du få behov for at gaflen på din kvartpalleløfter, vil kunne hæves endnu mere. Dertil vil vores Logitrans Q300 være den perfekte løsning. Denne model er “storebroren” til Q200 og løfter samtidig løfte en vægt på op til 300kg. mens Q200 løfter op til 200kg.

Palleløfter tilbud

Hos NP Trucks har vi landets mest konkurrencedygtige priser på palleløftere. Vi har med jævne mellemrum gode palleløfter tilbud, hvor du har mulighed for at gøre en ekstra god handel. Du vil  løbende kunne støde på bl.a. kampagnetilbud, månedstilbud, sæsonbetonet tilbud og generelt bare rigtig gode priser på kvalitets palleløftere. Apropros gode priser, så er vi i stand til at tilbyde alle erhvervsdrivende, Danmarks absolut billigste priser på flere af vores modeller.

Danmarks billigste palleløftere

Vores egen palleløfter, model N.P. Palleløfter 1150 er en af markedets mest alsidige og solgte palleløftere. En løftevogn i den bedste kvalitet og til Danmarks billigste palleløfter pris, gør det svært at finde argumenter mod ikke at tage et nærmere kig. Er du i tvivl om, Danmarks billigste palleløfter kan løfte dine opgaver? Så kontakt os vores afdeling i Horsens på tlf. (+45) 7564 7500 eller Roskilde på tlf. (+45) 4675 7600. Du kan også skrive til os på mail. Vores medarbejdere står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig godt videre.

Palleløfter med vægt

En palleløfter med vægt er fuldstændig som en almindelig palleløfter, bare med en indbygget vægt. Hvis din virksomhed har meget gods der skal vejes og transporteres, vil en palleløfter med vægt, være en yderst praktisk og tidsbesparende løsning. Det at vægten er en del af palleløfteren, gør at vejningen kan foretages uden at godset læsses af og igennem en vejning af en ekstern vægt, for efterfølgende at skal læsses på palleløfteren igen. Dette giver en tidsbesparelse som de fleste virksomheder vil kunne nyde godt af.

Vægten er typisk elektronisk og indikeret på et digitalt display, der reagerer, så snart der bliver tilføjet eller fjernet vægt fra palleløfterens gafler. Nogle vægte vejer i intervaller af 2 eller 5 kg. mens andre er mere nøjagtige.

Palleløftere med vægte er ideelle til opgaver som...

Mobil afvejning af fragtgods
Grovvejning
Vægt-indikering af såvel små som store emner
Er du i tvivl om, hvilken type palleløfter med vægt, der er mest optimal for din virksomhed, så kontakt os, så vi sammen kan få klarlagt jeres udfordringer og finde den bedste og mest effektive løsning.

Fra træ til el-hund - Palleløfterens historie
I dag er mange palleløftere blevet elektriske og går i daglig tale blandt andet under navnet “elhund” og en sådan kan du naturligvis godt købe på hos N.P Trucks. Hvornår man specifikt gik fra almindelig palleløfter til “elhund” vides ikke med hundrede procent sikkerhed, men vi har herunder forsøgt at sammenfatte lidt om palleløfterens historie, ikke mindst fordi vi synes det er et rigtig godt produkt, som til relativt få penge kan spare brugerne for utroligt meget unødigt sved på panden, ømme muskler og trætte rygge.

Palleløftere kan spores helt tilbage til det tidlige 1900tal, hvor de “uofficielt” blev brugt på en del produktionsfabrikker. De blev her brugt til at flytte forskellige råmaterialer rundt omkring. Dengang var det mest af alt hvad vi i dag ville kalde en truck, som kunne løftes op og dengang var de til stadighed meget klodsede og bøvlede at bruge.

George Raymond og Bill House opfandt i 1939 palleløfteren som vi kender den i dag - de fik i hvert fald patent på opfindelsen. Hvordan de specifikt kom på opdagelsen, melder historien ikke noget om, men barnebarn til George Raymond, Steve Raymond udtaler i et skriv fra 2014, at den oprindelige ide allerede var til stede i 1932.

Deres opfindelse så i dengang mere eller mindre ud som palleløftere gør i dag, og gjorde arbejdet med at flytte ting frem og tilbage meget lettere og hurtigere end det ellers ville have været - akkurat som de gør det i dag på fabrikker, i supermarkeder og blandt chauffører rundt omkring i det ganske land

Den oprindelige palleløfter var faktisk lavet i træ og det var med George og Bobs patent fra 30’erne, at designet med de 2 gafler for første gang så dagens lys. Noget som gjorde palleløfteren en del mere praktisk, funktionel og stærkere end den ville være, hvis den kun havde én gaffel i midten.

I 2014 havde den oprindelige palleløfter faktisk jubilæum, hvilket blev fejret med pompt og pragt - her var skaberens barnebarn, Steve Raymond, til stede og brugte denne anledning til at sige et par ord. Her blev han efterfølgende spurgt af tv-rapportere om, hvad han tror der var sket med logistik-industrien, hvis ikke hans bedstefar havde opfundet palleløfteren sammen med Bill House, hvortil han svarede, at så var der med garanti en anden som havde gjort det med tiden.

I dag er der en palleløfter til stede i langt de fleste butikker rundt omkring i landet, om det er kvartpalle, halvpalle eller en helt almindelig model varierer ofte fra sted til sted.

Har du spørgsmål til køb af palleløfter eller noget helt andet? Så kan du med fordel tage fat i os på TLF: 7564 7500