Om N.P. Trucks

Totalleverandør af gaffeltrucks, medbringertrucks, terminaltrækkere, reachstackere samt intern transport materiel.

Vi er små nok til at være fleksible, og på den anden side store nok til at levere trucks til alle formål.

Familieejet virksomhed

Vi er en familieejet virksomhed med mere end 40 års erfaring indenfor salg, service og udlejning af trucks. Motivationen for os er det personlige forhold til vore kunder. Gennem årene har vi udvidet vores produktsortiment til at indeholde alt fra løftevogne til store containertrucks og specialproducerede maskiner efter kundens behov. I dag er virksomheden ejet af 4. generation - fætrene Casper Nielsen og Chris Nielsen.

Mission - hvorfor er vi her

Vi vil skabe tilfredsstillende indtjening ved opnåelse af det højeste niveau i betjening af kunder indenfor branchen for gaffeltrucks og internt transportmateriel, i relation til salg, service og reservedele, til glæde for kunder, medarbejdere og virksomheden.

Vision - hvordan vil vi være her

Vi er en familieejet gaffeltruck-virksomhed, der er de små og mellemstore virksomheders alternativ til de fabriksejede gaffeltruckleverandører.

Værdier

  • Vi udviser fleksibilitet
  • Vi udviser respekt for hinandens arbejde igennem samarbejde
  • Vi er motiverende i vores arbejde
  • Ros og anerkendelse er en del af hverdagen
  • Vi skal altid yde lidt ekstra overfor kunden
  • Det skal være sjovt at være NP´er
  • Vi vil være en attraktiv familieejet arbejdsplads, hvor vi med dygtighed, engagement og entusiasme slår konkurrenterne. Vi er små nok til at være fleksible, og på den anden side store nok til at levere trucks til alle formål

ESG og de 17 verdensmål

Med et øget fokus på miljø, medarbejdertrivsel og lokalt engagement ønsker vi at gøre en skærpet indsats på disse udvalgte områder.

Med en bevidsthed om at passe godt på fremtiden og hinanden står vi dag for dag stærkere og bedre. Læs meget mere om vores indsats i vores ESG rapport.

N.P. Trucks historie

Vi har hele tiden haft den målsætning, at blive totalleverandør til alle typer danske virksomheder med trucks og intern transportmateriel. Samtidig med at vi har fået et komplet produktprogram, har vi naturligvis tilsvarende suppleret vort reservedelslager med nye dele. Vore medarbejdere er løbende blevet uddannet, og vi har investeret i nye servicevogne og afdelinger, så vi er landsdækkende. Idag beskæftiger vi 100 veluddannede og motiverede medarbejdere.


1945

N.P. Nielsens Maskinfabrik blev etableret af de nuværende ejeres oldefar Niels Peter Nielsen. Det var en underleverandør-virksomhed med udstandsning og pladeklip.

1955

Niels Peter Nielsen havde sideløbende med maskinfabrikken en virksomhed, der producerede krystalis til private fryseskabe og industrikunder, f.eks. DSB, slagterier og mejeriers kølevogne. Niels Peter's søn - Hans Børge Nielsen (også kaldt "Ishans") overtog i 1955 produktionen.


1958

"Ishans" fik brug for en gaffeltruck, som skulle anvendes på maskinfabrikken. En af hans kunder tilbød det dobbelte af købsprisen, og "Ishans" slog til. Dermed var grundlaget for handel med brugte trucks lagt.

1967

Kontakten til TCM i Japan blev etableret af "Ishans" og sønnen Ole Nielsen, som indtil 2006 ejede virksom-heden sammen med broderen Egil Nielsen. 

Firmaet A/S N.P. Trucks blev en selvstændig virksomhed med eneimport af TCM-trucks til Danmark. På dette tidspunkt beskæftigede virksomheden 5 medarbejdere. Vi har stadig denne eneimport og er den ældste importør i verden. Det er vi lidt stolte af, da TCM er repræsenteret i mere end 100 lande.


1978

Vi fik eneimporten af en hollandsk medbringertruck
til montering bag på lastbiler.

1988

Vi blev eneforhandler af Logitrans pallevogne og skubbestablere, som produceres i Ribe.


1997

Samarbejdet og eneimporten af Crown lagerteknik blev etableret. Crown er amerikansk ejet, men produktionen til Europa foregår i Tyskland, nær München.

2002

Vi blev importør af såvel stationære som mobile Toppy pallevendere fra Italien.


2004

Vi blev importør af den svenske kvalitetstruck Svetruck med kapaciteter fra 10 til 52 tons.

2006

Vi blev eneforhandler af MAFI terminaltrækkere, som produceres i Tyskland. Der blev gennemført endnu et generationsskifte i A/S N.P. Trucks, så firmaet nu ejes af Ole Nielsens søn Casper og Egil Nielsens søn Chris.


2012

Vi startede en udlejningsafdeling på Lindø Værftet eller idag kaldet Lindø Industripark, med en fast mand som står for udlejning af gaffeltrucks, sakse- og bomlifte. Vi har en betydelig lejeflåde på stedet og derfor tilknyttet en fast mand med værksted, servicevogn og reserve-dele, som også udfører service og reparation på alle truckfabrikater.

2014

Vi overtog Gråsten Truck Service som har været samarbejdspartner siden 1983 med Bjarne Bill som ejer. Vi stod for salg af maskiner, som Gråsten Truck Service så havde service på i det syd og sønderjyske. Med dette opkøb overtog vi 3 udekørende montører med dertilhørende servicevogne, som fortsætter med service og reparationer hos den bestående kundekreds. Disse 3 personer er nu tilknyttet vores serviceafdeling i Horsens.

Derudover overtog A/S N.P. Trucks i 2014 også importen af de fransk producerede personlifte fra Haulotte. Haulotte er den 3. største liftproducent i verden og har et komplet program indenfor personlifte og teleskoplæssere.

 


2019

En større og gennemgribende renovering af vores afdeling i Horsens blev en realitet i 2019. Udvendige facader og kontorfaciliteterne blev renoveret, og bygningens muligheder blev udnyttet endnu bedre. En gennemgribende renovering, der tog tid, men resultatet er blevet yderst tilfredsstillende.

2019 blev også året, hvor vores udlejningsflåde nåede op på 700 enheder.

 

2021

I 2021 blev vi eneimportør i Skandinavien af italienske CES Italy, som producerer heavy duty maskiner fra 50 til 350 tons.

Sammen med CES Italy har vi bl.a. udviklet verdens største reachstacker, som blev bestilt af en af vores kunder. Med CES Italy kan vi levere heavy duty, når det er (og skal være) størst.