Udlejning / Leasing

Hos A/S N.P. Trucks tilbyder vi udlejning og leasing af trucks, stablere og lifte, hvad enten der er tale om standard eller specialtilpassede maskiner. Vores erfarne sælgere hjælper dig med at vælge den optimale maskine og leje/leasingmodel ud fra dine behov og ønsker. Læs mere om vores forskellige ordninger nedenfor.

 

Udlejning

Hos A/S N.P Trucks kan du leje en maskine fra 1 dag og op til flere år, og altid med full service og forsikring inkluderet. Vores store udlejningsflåde af nye og lettere brugte maskiner råder over alt fra lifte, stablere til trucks med kapacitet på op til 55 tons. Vi kan levere med dags varsel i hele Danmark. En lejeaftale vil vi typisk anbefale til dig, der har et akut eller tidsbegrænset behov. Ligeledes kan en længerevarende lejeaftale også være en god løsning for dig der er usikker på dit fremtidige behov, da en lejeaftale giver mulighed for returnering eller ombytning af maskinen. 

Se mere om vores Udlejning her

Leasing / finansiel leasing

Køb af en ny eller brugt maskine kan være likviditetstung. Ofte vil købet blive finansieret via en leasingaftale over 24-84 måneder, hvor du ved udløb af aftalen køber maskinen fri til en aftalt restværdi. Efter at have klarlagt dit præcise maskinbehov udregner vi en månedsydelse til dig, ligesom vi står for låneansøgningen til leasingselskabet. Som supplement til leasingaftalen kan du tegne en full service aftale med os, hvorved du vil kende maskinens månedlige driftsomkostning og likviditetstræk.

Se mere om vores Leje/Finansiel leasing her

Rental / Operationel leasing

Ønsker du ikke at købe maskinen vil en rentalaftale kunne være løsningen for dig. Aftalen vil typisk vare 48-84 måneder, hvor vi sørger for den løbende servicering af maskinen. Løsningen tilpasses dine behov samt timeforbrug, og du får sikkerhed for dine månedlige omkostninger. 

Se mere om vores Rental/Operationel leasing her