Liftkontrolgruppen

Liftkontrol - sikkerhed når du arbejder i højden.

 

A/S N.P. Trucks er medlem af liftkontrolordningen, hvilket sikrer dig optimal sikkerhed, når du arbejder med personlifte. Sikkerhed er naturligvis altafgørende - ikke mindst når man arbejder med personlifte, og vores sagkyndige personale kan få dig ”helt op i skyerne”. Liftkontrolordningen, har udpeget Teknologisk Institut som uafhængigt kontrolorgan. Eksperter fra Teknologisk Institut foretager kontrolbesøg og følger sikkerheden helt til dørs på en lang række af de sikkerhedseftersyn, der foretages på lifte i hele landet. Teknologisk Institut er en af de førende teknologiske rådgivnings- og serviceudbydere på det nationale og internationale marked.

Fastpris serviceaftale

Den styres på nøjagtig samme måde som gratis serviceaftale, og med de samme fordele. Dog med den forskel, at du på forhånd har en fast pris på service og lovpligtigt serviceeftersyn. Du betaler kun for reservedele og de reparationer, der måtte være udover almindeligt service. 

Kontakt sælger

Full serviceaftale

Styringen af denne aftale kører på samme måde, som fastprisaftale 1. Din fordel ligger i, at vi overtager den komplette vedligeholdelse af jeres maskiner inkl. reservedele og arbejdsløn. Aftalen løber i en nærmere fastsat periode til en fast pris. 

Kontakt sælger