Selvkørende palleløfter - Panther Maxi AC

Inkl. moms: 47.500,00 DKK 38.000,00 DKK
con_loftehojdeLøftehøjde200
con_drifttypeDrifttypeEl
con_kapacitetKapacitet1800

Selvkørende - nem og glidende transport 1800 kg og AC-styring. Stor fleksibilitet og effektivitet - Logitrans Panther Maxi AC flytter nemt og lydløst mange forskellige typer af paller i meget snævre omgivelser.

Leveringstid:
3-4 uger

Kontakt os for pris

Dette er automatisk udfyldt

Selvkørende - nem og glidende transport 1800 kg og AC-styring. Stor fleksibilitet og effektivitet - Logitrans Panther Maxi AC flytter nemt og lydløst mange forskellige typer af paller i meget snævre omgivelser. Skånsom over for både omgivelser, paller og gods - Logitrans Panther Maxi AC har et flot design med afrundede former. Designet på Logitrans Panther Maxi AC sætter fokus på brugerens sikkerhed og ergonomiske arbejdsforhold. Eksempelvis giver håndtagets ergonomisk rigtige gribevinkler brugeren et afslappet greb. Høj kvalitet på Logitrans Panther Maxi AC sikres gennem et udvidet testprogram og i samarbejde med eksperter i sikkerhed og sundhed.

Logitrans Panther Maxi AC er den selvkørende løftevogn til tung palletransport. Som vores manuelle løftevogn har vores selvkørende pallevogn også en drejevinkel på 210° og kan dreje over vinkel og dermed manøvrere på snæver plads. Med sin kompakte konstruktion er løftevognen smallere end en EURO palle på den korte led, så den kan køre, hvor der lige er plads til en palle. Logitrans er et dansk produceret kvalitetsprodukt med lang levetid og lave vedligeholdelsesomkostninger, idet der ikke er kul i hjulmotor og let adgang til alle øvrige dele. Der er mulighed for at manøvrere med håndtaget i lodret position.

Specifikationer
  1. Kapacitet
    Kapacitet
    1800
  2. Kapacitetsgruppe
    Kapacitetsgruppe
    1001 kg - 1999 kg