Medbringertruck - Universal Terberg TKL-M/MC

con_loftehojdeLøftehøjde2200-4050
con_drifttypeDrifttypeDiesel
con_kapacitetKapacitet2000

Det hollandske firma Terberg er producent af terrængående medbringertrucks. Terberg Kinglifter er truck som hænger bag på lastbilen. Det giver truckføreren mulighed for at læsse og aflæsse gods direkte ved kunder. Hurtigt og effektivt i ekstreme forhold. .

Leveringstid:
Kontakt salgsafdelingen for info omkring leveringstid

Kontakt os for pris

Dette er automatisk udfyldt

Det hollandske firma Terberg er producent af terrængående medbringertrucks. Terberg Kinglifter er truck som hænger bag på lastbilen. Det giver truckføreren mulighed for at læsse og aflæsse gods direkte ved kunder. Hurtigt og effektivt i ekstreme forhold. Trucken er med 3 hjuls træk og kan køre i alt terræn. Terbergs design er unikt og den enkelte medbringertruck kan designes til den enkelte truckfører i form af mange valgmuligheder indenfor løftehøjde, hjulstørrelser og hydraulisk udstyr. Chassiset er galvaniseret, panelerne omkring motor er rustfrit. Trucken er pulverlakeret og kan leveres i kundens egen firmafarve. Terberg Kinglifter er udstyret med en Yanmar diesel motor (Stage 5). Motoren har du nem adgang til, når den skal serviceres. Tergberg Kinglifter er kompakt og har dermed et lille udhæng på lastbilen.

Terberg Kinglifter - model TKL M/MC er den mest alsidige model i produktpaletten og har den største samling af options, så medbringertrucken kan blive tilpasset lige præcis efter behov og ønsker. De brede hjul giver god stabilitet både ved kørsel, samt af- og pålæsning, men giver samtidig også øget fleksibilitet ved forskellige af- og pålæsning af materialer i mange brancher - såsom træ, døre, vinduer, foder, kabeltromler, træpiller osv. 

Modellen har et bredt side-skift og kan fåes i 4-vejs udgave også.

Motoren er en kraftfuld Yanmar 3 cylinder, direkte insprøjtning, 25 Hk Stage V motor. 
Maskinen klarer let stejle opkørsler, fedtede overflader samt ujævne grusveje - yderst terrængående.
Mulighed for 4-vejs udgave for øget manøvredygtighed. Kan arbejde parallelt på smalle passager / døre.

Specifikationer
  1. Kapacitet
    Kapacitet
    2000
  2. Kapacitetsgruppe
    Kapacitetsgruppe
    2000 kg - 3500 kg