Kun %1 tilbage

Selvkørende stabler - Logitrans SELF Mini

Fra Inkl. moms: 45.000,00 DKK 36.000,00 DKK
con_drifttypeDrifttypeEl
con_kapacitetKapacitet1000

Transporterer, håndterer og løfter nemt forskelligt gods. Logiflex Mini er en let og smidig selvkørende stabler - det bedste valg til de lette opgaver på mindre lagre og forretningsområder.

Leveringstid:
3-4 uger

Kontakt os for pris

Dette er automatisk udfyldt

Transporterer, håndterer og løfter nemt forskelligt gods. Logiflex Mini er en let og smidig selvkørende stabler - det bedste valg til de lette opgaver på mindre lagre og forretningsområder. Designet Logitrans Logiflex SELF Mini AC sætter fokus på brugerens sikkerhed og ergonomiske arbejdsforhold. Logitrans Logiflex SELF Mini AC kan tilpasses den enkelte bruger, og håndtagets ergonomisk rigtige gribevinkler giver brugeren et afslappet greb. Den lave byggehøjde giver optimale oversigtsforhold. Logitrans Logiflex SELF Mini AC har et flot design med afrundede former og er skånsom over for både omgivelser, paller og gods. Høj kvalitet på Logitrans Logiflex SELF Mini AC sikres gennem et udvidet testprogram og i samarbejde med eksperter i sikkerhed og sundhed.

SELF Mini AC er den mindste selvkørende stabler i Logitrans program. Den er designet til det lette brug på små lagre for gående fører og er perfekt til kørsel i områder med små dimensioner. Stableren fås i løftehøjder fra 920 mm til 1620 mm og giver - med sin meget lave byggehøjde på kun 1320 mm - brugeren et rigtigt godt udsyn ved såvel kørsel som løft. Alle betjeningsknapper er central placeret, så ergonomien er i top, og der er mulighed for kørsel med håndtaget i lodret stilling.

Der er mulighed for tilkøb af diverse udstyr - såsom tøndevender, kranarm, spyd, fjernbetjening, automatisk indstilling af gaflerne (positioneringsudstyr) mm - mulighederne er mange.

Specifikationer
  1. Kapacitet
    Kapacitet
    1000
  2. Kapacitetsgruppe
    Kapacitetsgruppe
    0 kg - 1000 kg